Kompatible etikettskrivere - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

← Alle emner
SAMMENDRAG:

LabCollector gjør utskrift enkelt siden den er kompatibel med alle skrivere som bruker en driver fra Windows, Linux og Mac.

Følg delen nedenfor for å se de kompatible skriverne:

1. Kompatible skrivere

1. Kompatible skrivere

• Vi støtter generisk PDF-etikettutskrift for alle skrivere og direkte utskrift med følgende skrivere:

*Følg koblingene for å kjøpe våre skrivere for best resultat.

Merknader
For best kvalitet og effektiv utskrift anbefaler vi imidlertid å bruke følgende skrivere:

• Brady BBP12
  • Zebra GX 430T
  • DYMO Skriveren gir mer fleksibilitet ved å tilpasse utskriftsmaler

Vær forsiktig merk
Pass på å lagre blekkrullkjernen for Zebra & Brady-skrivere.

Relaterte temaer: