Trinn-for-trinn veiledning for hvordan du bruker Training Manager-tillegget - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Følgende kunnskapsbase gir en trinn-for-trinn-veiledning for hvordan du bruker Training Manager-tillegget, fra å lage opplæring og tildele brukere til å administrere ferdigheter, kategorier og ferdighetsnivåer.

Skjermbildet nedenfor representerer hovedgrensesnittet til Treningsledelse tillegg ved første gangs tilgang.

Merknader
Noen alternativer er bare tilgjengelige for Flott administrator, slik som Opplæringskatalog, Oppsett & brukere menyene, som er plassert øverst til høyre.
.

1. Opprette treninger

Klikk først på "Training Catalog"-menyen, og klikk deretter på "Add Training".

Du vil da få opp følgende side (se skjermbilde nedenfor), som er et skjema du må fylle ut med alle nødvendige detaljer om treningen du ønsker å lage, for eksempel navnet, treningens kode, kategorien, beskrivelsen, en kort beskrivelse. Det er også flere seksjoner i skjemaet, for eksempel: Generelt, datoer, opplæringsmateriell. (Som er forklart nedenfor).

1.1. Generelle innstillinger:

I denne delen må du skrive inn opplæringens navn, kode og kategori (se kapittel 2 nedenfor om hvordan du administrerer kategorier), må du også legge inn en fullstendig beskrivelse av hva opplæringen innebærer og hva den er laget for, en kort beskrivelse vil også være nyttig for brukere for raskt å få et glimt av hva opplæringen går ut på og om det gjelder dem eller ikke.
    Du må også fylle ut teksten for samtykkedelen, velge en målferdighet og type (se kapittel 3 nedenfor om hvordan du administrerer ferdigheter), sammen med ferdighetsnivået du oppnådde etter endt opplæring.

1.2. Datoer:

I denne delen må du spesifisere om opplæringen du oppretter har en utløpsdato eller ikke.

Hvis du velger "Ja", må du angi hvor mange år og måneder det vil ta før opplæringen utløper (som vist nedenfor).

1.3. Treningsmateriale:

I denne delen kan du legge til alt nødvendig opplæringsmateriell som personalet trenger for å fullføre opplæringen, du kan enten laste opp dokumentene direkte fra datamaskinen eller legge dem til fra LabCollectorsin dokumentmodul.

2. Administrer kategorier:

For å administrere kategoriene dine, gå ganske enkelt til "oppsett"-menyen og klikk på "Administrer kategorier" (som vist nedenfor).

Når du klikker på "Administrer kategorier" får du tilgang til følgende side:

Her kan du administrere treningskategoriene dine, du kan legge til nye, redigere og slette allerede eksisterende.

For å legge til en ny kategori, klikk ganske enkelt på "Legg til"-knappen til venstre (som vist på skjermbildet nedenfor).

For å redigere eller slette en eksisterende kategori, klikk ganske enkelt på den tilsvarende knappen ved siden av kategorien du ønsker, (som vist nedenfor).

3. Administrer ferdigheter:

For å administrere ferdigheter, gå til oppsettmenyen, klikk deretter på "Administrer ferdigheter", følgende side vises:

For å legge til en ny ferdighet, klikk på det grønne "pluss (+)"-ikonet i høyre hjørne. Følgende skjema vises da:

Først av alt må du gi ferdighetene dine et navn, og deretter velge de riktige tillatelsene, siden dette skjemaet lar deg begrense tilgangen til enkelte deler av LabCollector, noe som betyr at de som ikke har denne spesielle ferdigheten, ikke vil kunne få tilgang til LabCollector deler nevnt ovenfor, for eksempel visse utstyrskategorier, tillegg og moduler. Husk at du ved hvert trinn kan spesifisere hvilke av disse tilleggene/modulene som ikke lenger vil være tilgjengelige.

For «Deaktiver tillatelsessjekk»-alternativet, når det er merket, fjerner det bruken av ferdighetsgruppebegrensninger på alle LabCollector.

Mens "LabCollector Tilgang»-alternativet, når det er merket av, begrenser det tilgangen til alle LabCollector etter pålogging.

Når du har fylt ut skjemaet og klikker på "Legg til", vil følgende popup-melding vises:

Din ferdighetsgruppe vil da vises på hovedlisten, du kan deretter redigere/slette den ved å klikke på den tilsvarende knappen til høyre (som vist nedenfor).

4. Administrer ferdighetsnivåer:

For å administrere ferdighetsnivåer, gå ganske enkelt til oppsettmenyen og klikk på "Administrer ferdighetsnivåer", følgende side vises:

Du kan legge til nye ferdighetsnivåer ved å skrive navnet deres i den tilsvarende boksen til venstre, og klikk deretter på den blå "Legg til"-knappen.

Dine ferdighetsnivåer vil da vises på hovedlisten til høyre, du kan deretter redigere navnene deres eller slette dem.

Som standard vil det allerede være 4 nivåer tilgjengelig på tillegget ditt, som er: Fundamental Awareness, Intermediate, Advanced og Expert.

5. Administrere brukere:

For å administrere brukerne dine, gå til "Brukere"-menyen og klikk deretter på "Administrer brukere".

Her vil du kunne tilordne brukere til utvalgte treninger, gi dem visse ferdigheter, spesifisere rollene deres (trener, trainee), se profildetaljer...osv.

Som vist på skjermbildet ovenfor, vil du se en liste over alle LabCollector brukere, kan du velge de du trenger ved å merke av i boksen til venstre, du kan deretter legge til/fjerne ferdighetene deres ved å klikke på den grønne knappen, som ligger øverst til venstre (som vist nedenfor).

Følgende pop-up vil da dukke opp, klikk på ferdighetene du vil gi den valgte brukeren, og trykk deretter på knappen "Oppdater".

Du kan også søke etter bestemte brukere eller filtrere dem ut avhengig av kriteriene du er interessert i (spesielle ferdigheter, opplæring, roller ...). For å gjøre det klikker du ganske enkelt på det grønne forstørrelsesglassikonet til høyre, eller klikker på spoleknappen ved siden av for å avbryte alle de valgte filtrene.

Til høyre på skjermen (se skjermbilde nedenfor), vil du legge merke til et par flere alternativer, du kan enten angi den valgte brukeren som en trener (dette vil tillate dem å administrere treninger, legge til nødvendige dokumenter, administrere traineer ... osv.) eller fjerne trenerstatusen deres. Du kan også se alle treningene som brukeren er involvert i ved å velge følgende ikon .

Du kan også få tilgang til hver brukers profil ved å klikke på navnet deres, her vil du se deres pågående opplæring, de de allerede har gjennomført, og de de ikke har begynt ennå, sammen med andre detaljer, for eksempel ferdighetene de har tilegnet seg , deres rolle og antall obligatoriske opplæringer de er involvert i.