Få fart på ditt lokale nettverk - LabCollector

← Alle emner

Hvis du bruker LabCollector på et lokalt nettverk anbefaler vi å endre "hosts"-filen. Hosts-filen er plassert på noen forskjellige steder avhengig av operativsystemet ditt:

• Windows 95/98 : c:\windows\
  • Windows NT/2000 : c:\winnt\system32\drivere\etc\
  • Windows XP/Vista/7/8 : c:\windows\system32\drivers\etc
  • Linux: /etc/hosts
  • Mac OS X : /etc/hosts

«hosts»-filen har ikke en utvidelse som de andre filene. Du kan åpne den med Notisblokk, WordPad eller mange andre programmer som er utpekt som tekstredigerere.

I noen tilfeller (Windows), må du endre tillatelsene for å redigere vertsfilen:
– Høyreklikk på vertsfilen og velg "Egenskaper".
– Klikk på sikkerhetsfanen.
– Marker brukerkontoen din i listen.
– Trykk på redigeringsknappen.
– Velg (plasser en innsjekking) Full kontroll.
– Trykk ok i de ulike dialogboksene for å bekrefte endringer.

Kopier og lim inn dette (erstatt datamaskinnavnet med ditt):
             127.0.0.1 DATAMASKINENAVN
Og lagre modifikasjoner.