Hvordan konfigurerer du tredjeparts app-integrasjon? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyr ulike oppsettsmuligheter. Den er klar til bruk (i den grad det er mulig), kan konfigurasjonen enkelt administreres av superadministrator for å oppfylle dine spesifikke laboratoriekrav. I den følgende kunnskapsbasen vil vi vise deg hvordan du konfigurerer tredjeparts app-integrasjon.

For å gjøre det, bare gå til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> integrasjoner:

LabCollector tilbyr muligheten til å integrere tredjepartsapper direkte i instansen din, disse appene kan settes opp og konfigureres for å møte dine behov når det gjelder å forbedre kommunikasjonen din med andre arbeidskolleger, forbedre søkeevnen din osv.

• A: Du kan sette opp apper som har muligheten til å sende SMS-varsler og meldinger, for eksempel: Twilio og plivo.
  • B: Du kan også konfigurere kommunikasjonsapper, for eksempel: slakk, og velg om du vil vise kanalene på LabCollectorsin hjemmeside.

* Ta en titt på dette KB for mer informasjon om hvordan du mottar LabCollector varsler med Slack.

• C: Du kan stille inn faksprogramvare, for eksempel: West Fax og / eller mFax.
  • D: Du har også muligheten til å legge til et avansert søketillegg og integrere det direkte i LabCollector, som for eksempel : Elastisk sky, AWS or Google Cloud

* Ta en titt på dette KB for mer informasjon om Advanced Search Manager.

Relaterte temaer: