API: Hvordan lage bokser eller plater? - LabCollector

← Alle emner

I lagringsnettleseren til LabCollector du kan nå velge å lage platemaler ved hjelp av API.
Denne funksjonen gir deg fleksibiliteten til å designe platene i henhold til dine krav.

LabCollector tilbyr deg å lage nye bokser, stativer, plater eller andre typer beholdere ved hjelp av API, følg disse trinnene.
Å gjøre slik.

Bruk API POST-metoder som vanlig med:

• Legg til i URL-en din "webservice/index.php/?v=2&action=addBox" som i bildet nedenfor.
  • bruk metode POST
  • nødvendige parametere er
  • "navn", "type", "utstyr", og også "størrelse" for noen typer
  • valgfrie parametere er "beskrivelse", "stativ", "keeper"

VIKTIG

• parameteren "utstyr" støtter utstyrs-ID eller navn og må eksistere i LC-lagring (tabell boxes_local_def)
  • parameteren "type" må være en gyldig type i LC: box, box_no grid, plate, microplate, visotube, bag, shelf part
  • parameteren "størrelse" skal være numerisk for visotube, og dette formatet (A:1.H:8) for boks, plate og mikroplate

Resultatet i lagringsnettleseren vil se ut som nedenfor for API-en ovenfor.
Verktøy–>Storage Browser