Kan databasen skilles fra systemet som labcollector er installert? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

LINUX-SERVER
Du kan skille appserveren (webserveren) og databaseserveren, for eksempel installere databasen på en ekstern databaseserver. Når du installerer LabCollector med install.php skriptet vi gir, bare oppgi den eksterne databasens IP eller adresse.

WINDOWS-SERVER
Hvis du installerer LabCollector med våre Windows LabCollector server Manager, databasen er opprettet på samme sted som appen, men så kan du flytte den et annet sted og redigere config.php fil for å peke til den nye plasseringen.