Eksempelmottakende tillegg : Prosjektkonfigurasjonsinnstillinger - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Eksemplet som mottar tillegget kan koble til LSM (Lab Service Management) tillegg. Dette gjør det enkelt å administrere, koble til og tilordne innkommende prøver til de spesifikke jobbene i prøvene.

MERKNADER: Prøvene fra prøvemottak vil bli lagt til JOBB i LSM. Disse jobbene vil allerede være opprettet i LSM med en prøve-ID. Denne prøve-ID-en må samsvare med ID-en i prøvemottak.

For å koble prøvemottak til LSM-tillegget kan du følge trinnene nedenfor.

1. Legg til et prosjekt

• A. Generelle innstillinger
  • B. Navnekonvensjoner
  • C. Datakartlegging
  • D. LSM (knytter prøvemottaket til LSM)
  • E. Ekstra API
  • F. Andre verifikasjoner

1. Legg til et prosjekt

• 1. Gå til for å legge til et prosjekt EKSEMPEL MOTTA TILLEGG -> INNSTILLINGER
  • 2. Du kan legge til prosjektkoden og legge den til mottakertillegget. Du kan administrere prosjektkoder ved å gå til TOOLS -> ADMINISTRER PROSJEKTKODER.
  • 3. Når du klikker på "Konfigurer"-knappen vil du se siden nedenfor.
    *Hver prosjektkode kan ha sine egne konfigurasjonsinnstillinger.

• A. GENERELLE INNSTILLINGER

– Du kan legge til modulene som er koblet til prøvene som mottar tillegg.
     *Bortsett fra "eksempel"-moduler kan du også legge til en hvilken som helst annen tilpasset modul.
    – Du kan velge boksmodellen for platene dine fra rullegardinmenyen.

– Du kan velge retningen på boksen. La oss si at hvis boksen er et rektangel, vil justeringen hjelpe deg med å markere retningen til boksen.
    – Mode tilbyr deg å enten lage en boks eller plate den.

• Opprettelse: Dette vil legge til prøver til platen sammen med å lage registreringer av prøver i enten prøvemodul eller en tilpasset modul.
    • Plating: Dette vil bare legge til prøver til platen UTEN å legge til prøveposter til noen modul.

– Standardvolumet hjelper deg med å velge volumet på prøvene eller platene.

– Du kan velge å hoppe over QC-trinn, velg det tilsvarende prøvefeltet for både QC-dato og bruker.

– Du kan også velge å tillate sammenslåing og velge poolseparatoren du trenger.

– Du har muligheten til å velge antall tillatte replikater og tilsvarende lagringsmodus (enten hoved eller sekundær).

• B. NAVNEKONVENSJONER

– Du kan velge hvordan pakken, tallerkenen og prøvemønsteret heter i den valgte modulen.
    – Dette vil bidra til å holde alle tallerkendataene organiserte og ensartede.

• Du kan se disse eksemplene i modulen du valgte under konfigurasjonsinnstillingen.
  • *Sjekk vår KB på hvordan du automatisk lagrer prøver fra prøven som mottas i en modul.
  • C. DATAKARTLEGGING

– Når du lager tallerkenen din, kan du velge å navngi et ekstra felt for plating, pakke-ID eller for ankomstdatoen for prøvene dine.
    – Alternativene som er nevnt her vil vises under pletteringsprosedyren.
    – Du kan klikke på den lille ikon for å se hjelpedelen, som vist nedenfor:

• D. LSM (knytter prøvemottaket til LSM)

– Du kan velge om ditt prøveavlastende tillegg er koblet/koblet til LSM, disse alternativene vil være synlige.

-1.  Du må legge inn LSM URL her. Dette vil være URL-en du ser når du logger på LabCollector. For eksempel https://URL-adressen til laboratorieforekomsten din

*URLen din vil være spesifikk for din nettforekomst. det kan være annerledes enn vist på bildet. den viktige delen er å kopiere alt FØR det andre '/'-tegnet.

-2. API-token genereres fra din LabCollector nettstedet se i bildet ovenfor. Gå til ADMIN ->ANDRE -> OPPSETT -> WEB SERVICES API

– Når du klikker på alternativet for nettjenester, vil du se siden nedenfor.

-  i. Du kan navngi den nye APIen som du vil. Her kalte vi det prøvemottak fordi det skal kobles til tillegget.
ii. Du kan legge til operatøren for tillegget hvis du vil. Du kan også holde den tom.
-  iii. IP-begrensningen er for deg å velge om du vil begrense eller gi tilgang til visse IP-er. For å administrere IP-ene du kan gå til ADMIN -> BRUKER OG ANSATTE->ADMINISTRER AUTORISERTE IP-er. Hvis du velger ja og lagrer API-innstillingene, vil den be deg om å legge til IP-en i bildet i 5. punkt nedenfor.

-  iv. Du kan velge applikasjonen, det vil si moduler du vil koble til. (* Bare prøven og de tilpassede modulene kan velges for tilkobling til prøvemottakertillegget). I bildet ovenfor er modulene valgt bortsett fra prøven alle tilpassede moduler. Ettersom du skal koble prøvemottakertillegget til LSM-tillegg, må du også velge tilleggsalternativet.
-  v. Når du har valgt alternativene dine, kan du klikke på alternativet "LEGG TIL".

– Når du har lagt til, i listen nedenfor, vil du se API-en du opprettet med det spesifikke tokenet. Du kan kopiere den og lime den inn i prøvemottakertillegget innstillinger, alternativ for LSM-token.

- 3.Du kan forby en prøve uten samtykke. Dette betyr at noen ganger ikke pasienter godtar å la tester utføres på prøvene deres. I dette tilfellet kan du sjekke disse alternativene. Prøvene uten samtykke vil ikke bli inkludert i testene.

- 4.Når du har samtykket, kan du også legge til samtykkeparameternavnet.
* Denne parameteren må først legges til NGO ->ADMIN ->PREFERANSER->PARAMETRE.

"Etikett"-navnet er navnet du legger inn i LSM-alternativet for prøvemottak.

- 5. I denne delen har du flere alternativer å tilpasse, for eksempel:

1. Automatisk start batch: Aktivering av dette alternativet betyr at når prøver mottas, vil en ny batch automatisk startes uten manuell intervensjon. Dette letter prosessen og reduserer behovet for manuell batchinitiering.
  2. Direkte batch på platefinish: Når dette alternativet er aktivert, vil fullføring av prosessen med å legge til prøver til en tallerken opprette en ny batch direkte. Dette er spesielt nyttig for å opprettholde en kontinuerlig arbeidsflyt uten ekstra trinn.
  3. Autogodta jobb på platelagring: Denne funksjonen godtar automatisk jobber knyttet til platene når de er lagret. Det sikrer at jobber er sømløst integrert med prøvene som mottas.
  4. Oppdater forsendelsesstatus: Dette alternativet lar prøvemottakertillegget automatisk oppdatere statusen for forsendelser når prøver behandles enten med pletteringsdatoen eller pakkens ankomstdato.
  5. Behandle alle jobber med samme navn: Når flere jobber deler samme navn eller identifikator, sikrer aktivering av dette alternativet at alle blir behandlet sammen. Dette kan være nyttig i scenarier der ulike prøver tilhører samme prosjekt eller studie.

- 6. Kartmodulen/LSM-alternativet hjelper deg med å koble til et "felt" (NGO -> ADMIN -> PREFERANSER -> TESTER) i modulen du valgte i trinn A. Generelle innstillinger.

• Målet med denne kartleggingen er å automatisk fylle ut data (som allerede eksisterer i LSM fra disse feltene i Sample-modulen.
    • Pass derfor på at alle felt finnes begge steder i samme format -> LSM og prøvemottak.
    • Disse feltene er KUN tilpassede felt som finnes på prøvenivå i LSM.

- 7.De tillatte testalternativene lar deg legge til tester du ønsker skal utføres på prøvene. Generelt vil det være mange tester som vil bli opprettet i LSM (NGO -> ADMIN -> PREFERANSER-> TESTER) til ulike formål eller prosjekter. Dermed vil dette alternativet gi deg spesifikasjonen til å velge blant alle testene som er opprettet i LSM.

- 8. Du kan bruke denne funksjonen til å begrense tilordningen av mottatte prøver til spesifikke LSM-prosjekter. Dette er verdifullt når du vil sikre at prøver kun er knyttet til prosjektene du velger.

- 9. Aktivering av "Vis pasientdataverktøytips ved skanning" gjør det mulig å vise pasientrelatert informasjon ved skanning av prøver. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig i kliniske eller medisinske omgivelser der pasientdata er kritiske for prøveidentifikasjon og sporing.

Når dette alternativet er aktivert, vil skanning av en prøve utløse visning av relevante pasientdata, slik som pasientnavn, ID og annen viktig informasjon.

Ved å vise pasientdataverktøytips på skanning, kan laboratoriepersonell enkelt verifisere at de jobber med de riktige prøvene og at all nødvendig pasientinformasjon er lett tilgjengelig. Dette bidrar til effektiv og feilfri prøvehåndtering i laboratoriet.

• E. EKSTRA API

-Dette alternativet er å ha prøvemottaket koblet til mer personlig API, for eksempel med hjelp fra API-utviklerne dine. Når du klikker for å se etter dette alternativet, vil du se boksene for å legge til den eksterne API-URLen og API-overskriftene.

F. ANNEN VERIFIKASJON

– Det gir deg muligheten til å dobbeltskanne pakken med prøver for å ha mer sikkerhet.
    – Du kan enten "forby" eller "tillate" prøvene som finnes i en annen modul.