Hvordan konfigurere tilgangstillatelser? - LabCollector

← Alle emner

LabCollector tilbyr ulike oppsettsmuligheter. Den er klar til bruk (i den grad det er mulig), kan konfigurasjonen enkelt administreres av superadministrator for å oppfylle dine spesifikke laboratoriekrav. I den følgende kunnskapsbasen viser vi deg hvordan du setter opp din LabCollector brukernes tilgangstillatelser.

For å gjøre det, bare gå til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> Få tilgang til tillatelser:

• A: Tilgangen til Lagrede gjenstander (Kun arbeidslister) kan nå åpnes for brukere på personalnivå.
  • B: Tilgang til Tilsynsspor kan åpnes for brukere på Staff+-nivå, i tillegg til superadministrator og administratorer.
  • C: Superadministratoren kan autorisere tilgang for brukere på administratornivå til oppsettmeny, og velg også den eksakte fanen som brukere på administratornivå kan se (integrasjonsside, skrivere og etikettside, …etc.).
  • D: Superadministratoren kan også begrense tilgangen for brukere på administratornivå andre administrasjonsområder, slik som: Egendefinerte moduler, feltrekkefølge, …etc.
  • E: Superadministratoren har muligheten til å ckonfigurere brukernivåene som har tillatelse til slette poster.
Merknader
Selv med tillatelse til å slette, kan ikke-administratorbrukere bare slette sine egne poster.