Hvordan koble en USB-skriver til LabCollector? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

LabCollector lar deg lage strekkoder for alle postene ved å bruke deres unike ID-er. Disse strekkodene hjelper til med å samle all informasjon knyttet til den spesifikke posten. Du kan lage strekkoder for alle prøver, reagenser osv.

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere og bruke USB-skriveren:

1. Sett opp USB-skriveren

2. Konfigurer USB-skriver- og etikettinnstillinger i LabCollector

1. Sett opp USB-skriveren

• USB-skrivere: Det er en lokal skriver som kun er koblet til én PC. Den kan ikke kobles til en annen PC samtidig.
  • Når den nye skriveren kommer til deg, vennligst åpne den forsiktig.
  • Les nøye gjennom håndboken som følger med skriveren for å forstå hvordan den fungerer.
  • Du kan også finne en YouTube-video for introduksjonen av skriveren du kjøpte. For eksempel, for en Brady BBPP11-skriver, sjekk denne lenken for å se videoen.
  • På samme måte kan du finne spesifikk video relatert til skriveren din.
  • Når du er klar over hvordan skriverdelene fungerer, slår du på skriveren.
  • Installer driverne av skriverne fra CD-ene eller fra nettstedet til skriveren du har kjøpt.
  • For å vite hvilken skriver du har kan du enten sjekke den i manualen som følger med skriveren eller google skriverens spesifikke serienavn. For eksempel er det flere Brady-skrivere, hver har et spesifikt serienavn som BBPP11-34L.
  • Hvis du kobler til skriveren for første gang, må du installere de relevante skriverdriverne.
  • For ytterligere informasjon om hvordan konfigurere skrivere med LabCollector.
  • Du må konfigurere innstillingene for USB-skriveren i LabCollector, som er forklart nedenfor i seksjon 2.

2. Konfigurer USB-skriver og etikettinnstillinger i LabCollector

• NOTAT: For EPL Zebra- eller Brady-skrivere kan du også bruke dem som en USB-skriver og du kan definere dem i LabCollector ved å bruke måten nedenfor.
  • For å koble til en Zebra/Brady-skriver som kun fungerer med USB til LabCollector, må du følge disse få trinnene:
    1. Installer skriverdriveren.
      *Installer driverne av skriverne fra CD-ene eller fra nettstedet til skriveren du har kjøpt. Driveren, hvis den allerede er installert, vil være tilgjengelig med navnet og serien til skriveren din.
    2. For neste trinn må du laste ned og installere Raw Printer Bridge nytte.
      – Du kan laste ned dette verktøyet fra din klientområde ved å gå til NEDLASTINGER -> VERKTØY -> ZEBRA NETTVERKSBRO.
      NOTAT:
      Selv om den rå skriverbroen heter Zebra, fungerer den for både Brady- og Zera-skriverseriene.

3. Under installasjonen av Zebra-nettverksbroen velger du riktig skriverdriver som du installerte i trinn 1.
    4. Når du har installert driveren og verktøyet vellykket, må du konfigurere innstillingene i LabCollector, under ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> SKRIVERE OG ETIKETTER.
      – For å konfigurere trenger du PC-ens IP-adresse.
      – IP-adressen (Internet Protocol) fra PC-en der den er tilkoblet og hvor broen kjører.

NOTAT: USB-skrivere trenger ikke IP, men vi må bruke datamaskinens IP.

• Du kan sette opp rull- og etiketttypen til strekkodeskriveren din LabCollector ved å gå til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> SKRIVERE OG ETIKETTER.
    *Se vår KB på hvordan sette opp rulltyper.