Hvordan kan jeg koble til LabCollector fra en annen datamaskin? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Når du har installert LabCollector på en datamaskin i nettverket kan du koble til den fra en annen datamaskin ved hjelp av IP-adressen.
For å finne datamaskinens IP-adresse i Windows, åpne ledetekstterminalen og skriv ipconfig.
De IPv4-adresse er IP-adressen du trenger.

På en annen datamaskin legger du denne IP-adressen i adressefeltet til nettleseren din sammen med navnet på din LabCollector f.eks http://123.456.78.89/lab.

Hvis nettstedet ikke blir funnet:
– sjekk at den andre datamaskinen er på samme undernettverk som datamaskinen med LabCollector installert på den.
– det kan være et problem med brannmuren din.

Hvis det er brannmuren og det er en Windows-PC, åpner du Windows Defender-brannmuren og går til Avanserte innstillinger.
1. Gå til Utgående regler
2. Klikk på Ny regel.
3. Velg Havn type regel og klikk neste.

4. velg TCP
5. velg Spesifikke eksterne porter: 80  og klikk Neste.

6. velg Tillat tilkoblingen og klikk neste.
7. Velg profilene du trenger og klikk neste.
8. Gi regelen et navn, som LabCollector, og klikk Finish.