Feil ved innlasting av store rapporter LabCollector - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Feil ved åpning av pdf-rapporter LabCollector: unntak 'Mpdf\MpdfException' med melding 'HTML-kodestørrelsen er større enn pcre.backtrack_limit 1000000. Du bør bruke WriteHTML() med mindre strenglengder.

PHP-funksjonen preg_replace() har en maksimal strenglengde den vil analysere (som standard er dette ofte omtrent 100000 XNUMX tegn). Over dette returnerer PHP stille en nullverdi. Så lange strenger med kode vil bli erstattet av ingenting!

Du kan kanskje øke verdien av pcre.backtrack_limit under kjøring hvis systemet tillater det. Endre php.ini-filen som følger:

Som standard har du:

;PCRE-bibliotekets tilbakesporingsgrense.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
;pcre.backtrack_limit=100000

For å fikse feilen, fjern den siste linjen (fjern ; ), og vi foreslår å øke grensen til 5000000:

;PCRE-bibliotekets tilbakesporingsgrense.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
pcre.backtrack_limit=5000000

OBS: pcre.backtrack_limit kan konfigureres fra PHP ≥ 5.2.0