Hvordan se prøver opprettet i prøvemottakertillegg i en modul? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Du kan opprette en pakke og plate den i prøvemottakertillegget. Dette hjelper laboratorier som mottar 100-vis av prøver hver dag for å teste.

Prøvemottakstillegget gir deg muligheten til å automatisk lage prøver og lagre dem direkte i den forhåndsdefinerte modulen.

Følg trinnene nedenfor for å registrere en pakke i prøvemottakertillegget:-

1. Konfigurer prosjektkodeinnstillingen

2. Opprett eller skann en ny pakke og bearbeid den

3. Se prøvene i den angitte modulen

1. Konfigurer prosjektkodeinnstillingen

• Når du går til eksempel mottak av tillegg kan du konfigurere innstillinger for et spesifikt prosjekt ved å gå til EKSEMPEL MOTTA TILLEGG -> INNSTILLINGER.
    * Sjekk vår KB om hvordan du konfigurerer et prosjekt (del B)
  • Under "navnekonvensjonene" kan du velge hvordan du vil at prøvene dine skal navngis i ditt valg av modul.
    For eksempel, som nedenfor for et prosjekt kalt "Aspirin", er valget av modul "prøver" og navngivningsmønsteret er det samme som strekkoden.
    Lagre oppsettet når du har konfigurert innstillingene.
  • Når du har lagret innstillingene, kan du nå opprette en pakke for dette prosjektet.

2. Create eller skann en ny pakke og behandle den

3. Se prøvene i den angitte modulen

• Lagre platen ovenfor.
  • Når du har lagret, gå til modulen du valgte i konfigurasjonsinnstillingen i seksjon 1 ovenfor.
  • Ovenfor velger vi "prøver"-modulen, og du vil se prøvene i prøvemodulen (sorter resultatene etter 'DESC'-rekkefølge.)
  • Når du klikker på navnet på prøven kan du se lagringsstedet.