Hvordan tilpasse utseendet til LSMRemote? - LabCollector

SAMMENDRAG:

LSMRemote lar nå endre font og knappefarger på påloggingssiden. Dette gir bedre tilpasning for laboratoriet og relaterte temaer.

1. Fontfamilie

2. Knappefarger

• primær
  • Sekundær
  • Kansellere
Vær forsiktig merk
*Husk for å endre alle alternativene ovenfor, trenger du tilgang til config.ini. Du må være superadmin for å få tilgang til config.ini-funksjonen.
* Vennligst se kunnskapsbasen på config.ini-filen i LSMRemote.

1. Fontfamilie

• LSMRemote tilbyr nå ulike typer fonter som du kan bruke for påloggingssiden din.
  • Du må gå til LSMREMOTE -> CONFIG.IN
    * Vennligst se kunnskapsbasen on config.ini-filen i LSMRemote.
  • Vanligvis er det Arial-fonten, men nå kan du velge fra rullegardinlisten med forskjellige fonter.
  • Du må lagre ved å klikke på den lille grønne hakeknappen.
  • Når du velger skrifttypen din, vil hele LSMRemoten, fra påloggingssiden og hver side endres til den valgte fonten.

2. Knappefarger

Primære knappfarger

• Du kan nå endre fargen på de primære knappene på påloggingssiden til LSMRemoten.
  • Som standard vil den være blåaktig.
  • Du må gå til LSMREMOTE -> CONFIG.IN
    * Vennligst se kunnskapsbasen on config.ini-filen i LSMRemote.
  • Du kan klikke for primærknappfargen, som åpner popup-vinduet for fargealternativer. Du velger fargen ved å dra den venstre linjen og velg deretter nyansen ved å flytte den lille sirkelen på fargeboksen.
  • Du kan også velge fra det gitte settet med farger.
  • De primære knappene ved pålogging vil for eksempel se ut som nedenfor.

Sekundære knappfarger

• Du kan nå endre fargen på de sekundære knappene på påloggingssiden til LSMRemoten.
  • Som standard vil den være oransje i fargen.
  • Du må følge samme prosess som primær knappfarge.
  • Velg fargealternativene for sekundær knapp.
  • De sekundære fargealternativene vil se ut som nedenfor.

Avbryt knappfarger

• Du kan nå endre fargen på avbryt-knappene i LSMRemote.
  • Du må følge samme prosess som primær knappfarge, under avbryt-alternativet.
  • Velg fargealternativene for avbryt-knappen.
  • Avbryt-knappen inne på LSFMermote "Send-knapp"-siden og inne på pasient-/jobbregistreringssidene vil "Slett"-knappen bli sett i fargen du valgte.