Hvordan konfigurere og bruke LabCollector mobilapp? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

LabCollector mobilapplikasjon gir deg mobilitet og brukervennlig LIMS-applikasjon.

Ved hjelp av en mobilapp kan du bruke din LabCollector hvor som helst.

For å bruke LabCollector v6.0 mobilapp, følg trinnene nedenfor:-

1. Last ned mobilappen fra google play-butikken

2. Konfigurer innstillingene for din LabCollector

3. Bruk LabCollector app

1. Last ned mobilappen fra google play-butikken

• Gå til Google Play Store-appen din og søk etter LabCollector, vil du se listen over mobilapper som tilbys av LabCollector.
  • Velg LabCollector appen og installer den på mobiltelefonen din.

• Når den er installert, vises den på startskjermen eller appgalleriet.

2. Konfigurer innstillingene for din LabCollector

• Når du åpner den for første gang vil den be deg om å konfigurere din LabCollector innstillinger.

• Du må klikke på "tre linjer"-ikonet for å gå til innstillingsalternativene.

• Når du klikker på innstillinger vil du se følgende side åpnes.
    *Den vil være tom, du må konfigurere innstillingene i henhold til dine krav. Vi har vist bildet av et skjema som allerede er fylt ut.

• 1. Skriv inn e-postadressen din.
  • 2. Skriv inn nettadressen til forekomsten din.
    – Pass på å bare sette URL-en før skråstreken sukk foran laboratorienavnet ditt.
    – Klikk på den røde HTTP-knappen for å gjøre den grønn som LabCollector bruker en sikker 'HTTPS'-protokoll for tilkoblingen.

• 3. Skriv inn brukernavnet ditt som du bruker til å skrive inn LabCollector på din datamaskin/bærbare datamaskin.
  • 4. Skriv inn passordet du skrev inn for å skrive inn LabCollector på din datamaskin/bærbare datamaskin.
  • 5. Du kan slå på dette alternativet hvis du vil skanne en strekkode for å angi påloggingsinformasjonen.
  • 6. Slå på dette alternativet hvis du vil slå på den biometriske (fingeravtrykk)deteksjonen fra mobilen for LabCollector autentisering.
  • 7. Lagre dem når innstillingene er konfigurert.

3. Bruke LabCollector app

• Når du har konfigurert innstillingene, gå til ikonet og klikk på LabCollector.

• Din LabCollector pålogging for laboratorieforekomster åpnes. Hvor du må skrive inn påloggings-ID og passord for LabCollector.

• Du vil se ikonene i henhold til panelkonfigurasjonen du har gjort for deg selv på datamaskinen.
    *Sjekk vår Kb for hvordan konfigurere paneler.

• Nå kan du bruke LabCollector når du bruker den på datamaskinen.