Hvordan bruke AD eller LDAP for påloggingsautentisering? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
Kun tilgjengelig for superadministrator

Hvis du har et Windows AD- eller LDAP-brukeradministrasjonssystem, kan du bruke det med LabCollector.

Gå til ADMIN >Oppsett > Påloggings- og LDAP-alternativer, og definer AD- eller LDAP-innstillingene.

Etterpå har du to alternativer:

1/ Importer laboratoriemedlemmer og brukerkontoer gjennom ADMIN > Importer fra LDAP/AD.

2/ Opprett laboratoriemedlemmer og brukerkontoer i LabCollector (Se KB-Manage brukere 5.31v) med nøyaktig samme brukernavn som i AD- eller LDAP-katalogen.
Ingen passord vil bli definert i LabCollector som det vil bli levert av AD/LDAP.

Av sikkerhetsgrunner administreres ikke superadministrator av AD/LDAP.