Hvordan sette opp Web Services API? - LabCollector

← Alle emner

LabCollector tilbyr ulike oppsettsmuligheter. Den er klar til bruk (i den grad det er mulig), kan konfigurasjonen enkelt administreres av superadministrator for å oppfylle dine spesifikke laboratoriekrav. I den følgende kunnskapsbasen vil vi vise deg hvordan du setter opp webtjenestens API.

For å konfigurere webtjenester-APIet ditt, gå ganske enkelt til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> Modulsøk og skjemaalternativer:

• En ny rekke applikasjoner basert på din LabCollector instans kan implementeres og utvikles.
  • Ved hjelp av LabCollector som en backend-database kan laboratoriet gi ekstern informasjon i eksterne kataloger, biologiske ressurser, etc.
    * For mer informasjon, se denne
    side.
  • LabCollector tilbyr deg API-tjenester som kan hjelpe deg med å koble en tredjepartsapplikasjon til LabCollector.

• Du kan navngi den nye APIen som du vil.
    • Du kan legge til operatøren for tillegget hvis du vil. Du kan også velge å holde den tom.
    • IP-begrensningen er for deg å velge om du vil begrense eller gi tilgang til visse IP-er. For å administrere IP-ene du kan gå til ADMIN -> BRUKERE OG ANSATTE -> ADMINISTRER AUTORISERTE IP-er. Hvis du velger Ja og lagre API-innstillingene, vil den be deg om å legge til IP (som vist på skjermbildet nedenfor).
    • Du kan velge modulene du vil koble til applikasjonen.
    • Du kan også velge et tilleggsalternativ hvis du skal bruke API for å koble til en av LabCollector add-ons.
    • Når du har valgt alternativene dine, kan du klikke på "LEGG TIL"-knappen. Du vil da se at API-en din har blitt satt inn, og en ny fane vil vises (se skjermbilde nedenfor).

• Vennligst referer til tallene som vises i skjermbildet ovenfor:
      • 1: Du kan se tokenet, når du klikker på knappen vil en ny fane vises (se skjermbilde nedenfor).

• Du kan kopiere tokenet hvis du trenger det ved å trykke på kopieringsikonet , eller du kan skrive den ut ved å klikke på utskriftsikonet
      • 2: Du kan også regenerere tokenet.
Vær forsiktig merk
Hvis du regenererer tokenet, slutter alle tjenester som bruker appen å fungere. Disse tjenestene må da oppdateres med det nyopprettede tokenet.

* For mer informasjon, vennligst se KnowledgeBase: kobler LSM til prøvemottakende tillegg.
* For mer informasjon, se denne side.