VisionMate termovitenskapelig skanner satt opp - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

LabCollector tilbyr integrering av stativskannere for å øke automatiseringsprosessen i laboratorier og dermed redusere datainntastingsfeil. LabCollector scanserver bruker TCP/IP-server som kan sende resultater over lokale/eksterne nettverk. Dermed kan data importeres fra stativskannere og en fil kan genereres som deretter integreres i LabCollector LIMS. Våre tilleggsprogrammer som rørsorterer kan fungere hånd i hånd med stativskannere for å sikre automatisert effektiv prøvesporing.

Skannere jobber alltid med sin egen programvare. Termovitenskapelige stativskannere fungerer med Vision Mate™-programvare.

Imidlertid AgileBio's ScanServer gjør det mulig å konvertere skanneresultater til en rack-/brettkartfil som kan forstås av LabCollector ved hjelp av Batchgenerator (rackskanner) verktøyet.

Følg trinnene nedenfor for å sette opp skanneserveren:

1. AgileBio ScanServer Installasjon & LabCollector sette opp

2. Oppsett og konfigurasjon av Vision Mate (termovitenskapelig) skanner

• Konfigurer AgileBio Scan Server med Thermoscientific Rack-skanner

3. Skanning av stativene

1. AgileBio ScanServer installasjon & LabCollector sette opp

• LabCollector tilbyr integrering av stativskannere for å øke automatiseringsprosessen i laboratorier og dermed redusere datainntastingsfeil.
  • LabCollector skanneserver bruker TCP/IP-server som kan sende resultater over lokale/eksterne nettverk.
  • Vennligst les videre vår KB for å vite hvordan du konfigurerer Scanserver med LabCollector Batch generator (Rack Scanner).

2. Vision Mate (termovitenskapelig)  skanneroppsett og konfigurasjon

• For Thermoscientific Scanner-skanneren kan du lese manualen som følger med skanneren, eller du kan finne den her..
  • Termovitenskapelige stativskannere fungerer med Vision Mate™-programvare.
  • Installer skanneren og Thermoscientific Viosion Mate™-programvaren.
  • For den senere Vision Mate™-versjonen, følg denne konfigurasjonen:

• Plukke ut TCP/IP-konfigurasjon
    • Innstillingsparametrene nedenfor bør konfigureres på samme måte som nedenfor.
Legg til skilletegn til linjeslutt ekte
Kolonnenavn bruker innledende null Falsk
Skilletegn Komma
Eksportdato Falsk
Eksporttid Falsk
Eksporter rørplasseringer ekte
Send datalengde Falsk

Data struktur
Datafeltprefiks (Skal være tom)
Datafeltsuffiks (Skal være tom)
Bestill resultater etter Kolonne

Honeycom stativer
Eksporter tomme honeycomb-stativplasseringer ekte
  • Konfigurer AgileBio Scan Server med Thermoscientific Rack-skanner

• Du kan bruke standardinnstillingene til skanneserveren.

3. Skanner stativene

• Start skanneren og åpne AgileBio ScanServer (DataPaq™ vil være åpen i bakgrunnen)
  • Start AgileBio Scan Server prosess.
  • LabCollector gå til TOOLS -> Batchgenerator (rackskanner) verktøy. Nedenfor er batchgeneratoralternativene forklart i detalj.
  • 1. Direkte skannerutløserinngang

• Dette verktøyet tillater direkte import av skannede brønnstativ/-brett fra flere produsenter (Micronic, BioMicroLab, FluidX, Thermo, Ziath, Biotillion ...).
    • Skanneren genererer en rack-/brettkartfil som lastes inn i LabCollector.
    • Dette akselererer prøveregistrering med direkte lagringsdefinisjon.
    • LabCollector gjenkjenner skannerfilformater automatisk.

• 1. Velg stativet du setter opp i LabCollector fra listen.
    • 2. Klikk deretter på Skann! knappen, vil forhåndsvisningen av stativ/bokskartet vises.
    • NOTAT: JAVA må oppdateres for å tillate Skann! knappen for å være aktiv.
    • NOTAT: Hvis du har problemer etter prosesstrinnet, for eksempel listen over posisjoner som ikke lastes helt inn, vennligst sørg for at php.ini-filen din har tilstrekkelig minnegrense. php.ini-filen finner du via LabCollector -> Server Manager -> Konfigurer servere -> PHP Søk etter "memory_limit" i denne filen og øk tallet etter behov, f.eks. 512M. Sjekk KB for mer informasjon om LabCollector serverbehandler.

4. Hvordan bruke Batch Tool som en manual uten integrasjon

• Skannerutgang eller filimport

• Denne modusen lar deg importere en fil produsert av en stativskanner, og du kan velge riktig format på filen.

• 3. Her kan du velge utdatafilen for stativskanneren.
    • 4. Du kan velge filformat fra alternativene hvis du ønsker posisjon, RackID, tube-kode osv.
  • Generisk

• De Ekstern datakilde delen kan brukes sammen med Direkte skannerutløser modus hvis du vil importere tilleggsinformasjon om prøvene samtidig.

• 5. Du kan gjøre generiske innstillinger som stativ eller boks (hvilke rader og kolonner) du ikke vil skanne.
    • 6. Du kan velge alternativene avhengig av om det er en oppbevaringsboks eller mikroplate.
    • 7. Her kan du velge å automatisk navngi posten.
      – Du kan tilordne et automatisk navn eller legge til et prefiks og suffiks i henhold til dine krav.
  • Behandlingsalternativer.

• 8. Behandlingsalternativer lar deg behandle boksen eller platen ved enten å tvinge den spesifikke posisjonen etter rad og kolonne eller etiketter.
    • 9. Du kan velge en feltseparator som du vil ha i CSV-en.
    • 10. Hvis du vil legge til og slå sammen flere data sammen med skannede hetteglass, kan du velge formatet til CSV.
    • 11. Du kan velge filen du vil laste opp.
  • Rack opprinnelse og mal

• 12. Basert på malen [velg en mal å bruke].
      NOTAT: Du kan lage denne malen ved å gå til ADMIN -> OPPSETT -> RACK-SKANNERE. Trykk her seksjon 2 of denne koblet KB.
    • 13. Du kan velge om du vil lage et nytt rør/stativ eksisterende stativ med direkte strekkodelesing.
    • 14. Dette alternativet lar deg velge det eksisterende rørstativet, skriv inn rack-ID/strekkoden som allerede er i LabCollector.
    • 15. Her kan du replikere det eksisterende stativet, velg rørstativ/boks i listen. I dette tilfellet vil boksen bli lagret som sekundær lagring av eksisterende prøver.
    • 16. Dette alternativet lar deg utlede til en ny post fra det eksisterende stativet.
    • 17. Her kan du velge masterrøret eller stativet fra alternativene nedenfor.
      NOTAT: Du kan opprette lagringen ved å gå til ADMIN -> LAGRING -> ADMINISTRER LAGRING. Trykk her denne koblet KB.
    • 18. Når du har lagt inn alle detaljene kan du klikke på prosess.

5. For å legge til rot-CA-sertifikat

• Noen ganger vil du ha tilgang LabCollector eller skanne serververktøy fra en annen datamaskin enn der den opprinnelig ble installert (hoveddatamaskin eller server). Slike andre datamaskiner kalles klientdatamaskiner.
    Vennligst les kunnskapsbasen nedenfor om hvordan sette opp rot-CA-sertifikat.