Slik gjenoppretter du overskrevne dokumenter - LabCollector

← Alle emner

Récupération de documents écrasés lors d'une mise à jour avec le backup

1. Decompresser le fichier for backup. Vous obtenez deux dossiers: mysql et www
  2. Ouvrir www puis le dossier portant le nom de votre LabCollector
  3. Aller dans dokumenter og kopimaskin les dokumenter écrasés
  4. Ouvrir C:\Program Files (x86)\AgileBio\LabCollector\www\votre nom de LC\dokumenter
  5. Coller les documents precédents.
  6. Si sures sont identiques, choisissez un remplacement dans le dossier de destination eller ignorez l'action pour ces fichiers.
  7. Revenir sur votre LC. Redigering av dokumenter og oppladingsfiler.

Gjenopprette overskrevne dokumenter etter en oppdatering

1. Pakk ut sikkerhetskopieringsmappen. Du får to mapper: mysql og www
  2. Åpne www og din_LabCollector
  3. Gå til dokumenter og kopier de manglende dokumentene
  4. Åpne C:\Program Files (x86)\AgileBio\LabCollector\www\din_LC\dokumenter
  5. Lim inn de manglende dokumentene.
  6. Hvis noen dokumenter er identiske, velg erstatning i målmappen eller ignorer denne handlingen for disse filene.
  7. Gå tilbake til LC. Rediger dokumentene dine og last inn filene på nytt.