Hvordan bruker jeg Fileconnector i Mac OS? - LabCollector

← Alle emner
SAMMENDRAG

File Connector lar deg redigere filer i sanntid. Denne programvaren vil bli installert på din lokale datamaskin. Du kan bare gå til LabCollector Registrer hvor filen er lastet opp og klikk på filen du vil redigere ved hjelp av filkoblingen.
Nedlasting av filkobling og hvordan du redigerer filene ved hjelp av filkoblingen er beskrevet nedenfor.

For å laste ned og installere File Connector, følg trinnene nedenfor.

1.Installere File Connector

2.Bruke filkoblingen

• Redigering utmerker seg med "Regnearkdata" av Zoho

1.Installere File Connector

2.Bruke filkoblingen

• Gå til Electronic Lab Notebook (ELN) i og klikk på siden du vil redigere filen på.
    *Du kan legge ved filer under fanen "Associated Files" på en side i ELN.

• Hvis du ikke har installert FileConnector, kan du laste den ned ved å klikke "last den ned herfra".
  • Hvis du allerede har installert FileConnector, vil du se popup-vinduet nedenfor, hvor du kan klikke på tillat.

• Du vil se filen åpnes. For eksempel fordi vi åpnet en excel-fil ser det ut som nedenfor.

• Du kan også se "Filer"-knappen på toppen av datamaskinskjermen, som forteller deg at én fil er i FileConnector-listen som skal redigeres.
  • Når du har lagret filen etter redigering, kan du ha alternativer for begge
    • Edit: for å fortsette å redigere filen
    • Send/behold: dette gjør det mulig å lagre endringene du har gjort til nå og holde sanntidsredigering på.
    • Send/fullfør: dette lar deg lagre endringene og fullføre redigeringen.
    • Kast: hvis du ikke vil redigere filen kan du bare klikke på forkast

• Når du klikker på Forkast, vil filen bli forkastet og du vil "0" på den øverste FileConnector-fanen.

Redigering utmerker seg med "Regnearkdata" av Zoho

• Hvis du ønsker å redigere en excel, kan du også laste den opp under "Regnearkdata".

• Når du har importert en fil, kan du klikke på

• Filen åpnes i et excel-program, utenfor LabCollector, som nedenfor.

• Hvis du vil avslutte applikasjonen, bare gå nedenfor på FileConnector-applikasjonen og klikk på avslutt.
Merknader
Bildene ovenfor ble utført med underversjonen av macOS.