Hvordan replikere LabCollector i sanntid med Windows Server Manager? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Windows LabCollector Server Manager gir enkel tilgang til konfigurasjonsfil og kontroll over serverstatus og en sikkerhetskopimotor. Det gir nå mulighet for høy tilgjengelighet som gir tilgang til å klone LabCollector i virkeligheten. Dette hjelper deg å alltid ha en sikkerhetskopi i tilfelle du mister dataene på gjeldende (Master) server.

For å installere og bruke LabCollector Server Manager:

1. Installasjon og oppdatering av LabCollector Server Manager

2. Høy tilgjengelighet

• Frittstående
  • Master
  • Replica
  • Webfiler

1. Installasjon og oppdatering av LabCollector Server Manager

2. Høy tilgjengelighet

• NYHET! Høy tilgjengelighet er evnen til et system til å fungere kontinuerlig uten å svikte i en bestemt tidsperiode. Denne funksjonen gir deg muligheten til å ha en sikkerhetskopi av databasen i sanntid. Dette hjelper å ha en sikkerhetskopi i tilfelle masterserveren krasjer, vil du alltid ha en backup på replikatserveren.
    *Denne funksjonen vil kun være tilgjengelig i PRO-versjonen.
    Du vil se tre alternativer:

Frittstående:

• Dette hvor ingen databasereplikering finner sted.

Herre:

• Dette er den nåværende serveren som databasen er replikert fra.
    • Du må bruke innstillingene og deretter klikke på sjekk masterstatus.
      *Fyll bare root-passordet hvis du har endret det eller har det, ellers la det stå tomt.
    • Du bør se en logg og kunne rulle nedover og se filnavnet og posisjonen.
    • Dette betyr at du har konfigurert Master-serveren til å bli replikert og har informasjonen om filen og posisjonen som skal replikeres.
    • Nå må du gjøre innstillingene til Replica (se nedenfor)

Replika:

• Dette er serveren hvor hovedserveren skal replikeres til.
      * Merk at hovedserver og replikaserver alltid er separate servere.
    • Du må legge til filnavnet under "Hovedloggfil". (se Master-delen ovenfor for å finne filnavn).
    • Du må legge til posisjonen under "Hovedloggfilpunkt". (se Master-delen ovenfor for å finne filnavn).
    • Bruk innstillingene.
    • Du vil se at start- og stoppknappen blir aktiv.
    • Du kan bruke start- og stoppknappen for å stoppe replikeringen eller begynne å replikere.
    • Du kan også sjekke replikastatusen ved å klikke på den oransje knappen for å "Sjekk replikastatus".
    • Nå blir serveren din replikert, og selv om hovedserveren krasjer vil du ha databasen duplikat i replikaserveren.

Webfiler:

• Du må også replikere eller ha en sikkerhetskopi av filene i forekomstinstallasjonsmappen.
      *Dette alternativet er bare for Replica-funksjonen og ikke for frittstående og Master.
    • Så du må kartlegge forekomstmappen fra en nettverksstasjon for eksempel til replikaen.
    • Derfor må du legge til URI-adresse som lenker til www-mappen din som nedenfor.
    • Når du har valgt mappen, må du klikke på "Start Sync"-knappen.
    • Nå filene dine av LabCollector installasjon fra www-mappen vil bli replikert/sikkerhetskopieret til i replikaserveren.