Slik aktiverer du passord for rapporter som sendes via e-post til rekvirenten - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Med de nye funksjonene i LSM kan du passordbeskytte testresultatrapportene dine. Dette hjelper i samsvar med reguleringsorganer og forhindrer datainnbrudd av viktig informasjon. CLIA (Endringer i klinisk laboratorieforbedring) og HIPAA (Helseforsikringsportabilitet og ansvarlig lov) sier at testrapportene er kreves utgitt kun til autoriserte personer og ikke til noen andre. Dette kan opprettholdes ved hjelp av passordbeskyttelse, som nå er en funksjon du kan bruke for å passordbeskytte resultatene dine.
1. Samsvar på

2. Angi passordet

3. Send resultater til forespørsler

1. Samsvar på

• Du må ha samsvarsalternativet for at passordbeskyttelsen til rapporter skal fungere.
  • Hvis du har compliance-pakken, gå til LSM->ADMIN->PREFERANSER->REGULERING bør være ON og innstillingene må være

2. Angi passordet

• Etter dette må du gå til LSM->ADMIN-> KONTAKTER-> FORSØKER
  • Du kan opprette en forespørsel eller redigere en allerede eksisterende.
  • Når du legger til eller redigerer, vil du se alternativet nedenfor.
  • Laboratoriet der LSM-tillegget er installert i LabCollector vil være i stand til å angi passordet for rekvirenten.
    *Anmoderen og laboratoriet kan formidle passordinformasjonen til hverandre.
  • 1. VIKTIG: Merk også av for E-post, slik at forespørslene kan motta resultatrapporten som pdf via e-post.
  • 2. Du må legge til passordet og lagre forespørselen.
  • 3. Gå til fanen generell kontakt.
  • 4. Legg til e-postadressen til forespørselen
  • 5. Lagre innstillingene

3. Send resultater til forespørsler

• Når du oppretter en jobb, må du velge rekvirenten/leverandøren.
  • Når en jobb er fullført, kan du sende resultatene til rekvirenten.
  • 1. Velg jobben eller testen/prøven du vil sende rapporten for og klikk og alternativ.
  • 2. Klikk på rapport
  • 3. Klikk på E-post

• Så snart du klikker på e-posten, vil rapporten gå til rekvirenten som et zip-format.

• Når forespørselen klikker på ZIP-filen, vil PDF-en kreve passordet for å åpne. Dette vil være det samme passordet som han la til i seksjon 2.

Merknader
Jobbene kan nå ha én hovedanmoder og mange andre sekundære rekvirenter.
Hvis hovedanmoderen har passordfunksjonen PÅ, er det bare han/hun som må legge inn passordet for pdf-en.
Hvis de sekundære forespørslene har passordet PÅ, må de også legge til passordet. (Det kan være passordet som ble lagt til mens du opprettet dem som forespørsler).
Hvis den sekundære rekvirenten IKKE har passordet på, kan de åpne rapporten uten å trenge passordet.