Workflow-API - LabCollector

OVERZICHT:

De WF API werkt op dezelfde logica als de LC API. Zie onze handmatig aan LabCollector en onze handleiding over Workflow API.

Vereiste headers:

• X-LC-APP-Auth (authenticatie)
• Accepteren (retourtype)

PUT-acties:

voer_taak uit

Wordt gebruikt om een ​​taak te starten in de WF-add-on. Deze start heeft dezelfde functionaliteiten als een normale taakstart vanuit de WF-add-on (zoals automatisch starten).

Vereiste parameters:

1. naam (naam nieuwe baan)
2. sjabloon (sjabloon van nieuwe baan) -> kan de sjabloonnaam of de sjabloon-ID zijn

Voorbeeld:

http://[my_labcollector_url]/extra_modules/workflow/webservice/?action=execute_job&na me=XXXX&template=XXXX

-------------------------------------

compleet_knooppunt

Wordt gebruikt om de voltooiing van het API-uitvoeringstype van het knooppunt te activeren.

Vereiste parameters:

1. taak (naam van de taak waar het knooppunt zich bevindt) -> kan de taaknaam of de taak-ID zijn
2. node_id (node-identifier) ​​-> altijd een negatief getal (te zien in het API Execution-knooppunt aan de sjabloonzijde)

Voorbeeld:

http://[my_labcollector_url]/extra_modules/workflow/webservice/?action=complete_node&j ob=XXXX&node_id=-XX

Foutstatus:

Vereiste parameters:

1. job (naam van de taak waar het knooppunt zich bevindt) -> kan de taaknaam of de taak-ID zijn
  2. node_id (node ​​indentifier) ​​-> altijd een negatief getal (te zien in het API Execution-knooppunt aan de sjabloonzijde)
  3. obs (bij het instellen van een foutstatus zijn observaties met betrekking tot die fout verplicht)

Voorbeeld:

http://[my_labcollector_url]/extra_modules/workflow/webservice/?action=complete_node&job=XXXX&node_id=-XX&status=E&obs=XXX