Hoe u automatisch formules, glimlachen en Inchi uit MOL-bestanden kunt laden - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Naast de structuur is het mogelijk om automatisch bepaalde informatie uit MOL/SDF-bestanden te verkrijgen.
Huidige kenmerken die kunnen worden verkregen uit de structuurbestanden:

– Formule
– Glimlacht
– InChi
– MG

Te volgen stappen:

• Klik in de module Chemische structuren op Nieuw record toevoegen.
  • Kies het tabblad Molecuulgegevens aan de linkerkant
  • Plak de inhoud van het MOL-bestand
  • Klik op Molecuul tekenen. Het molecuul zal worden getekend.

• Klik op de knop "Stuur structuur naar het formulier"
  • De velden worden automatisch ingevuld

U kunt het formulier invullen en vervolgens de nieuwe record opslaan.