LSMRemote installatiestappen & integratie in de website? (v4.0) - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen
OVERZICHT:

Voor testlaboratoria die een verzoek ontvangen om uit te voeren testen (banen) op een monster van a aanvrager (kliniek, ziekenhuis, etc.) is onze Lab Service Management (LSM) add-on de beste optie. Om het proces echter eenvoudiger te maken, bieden wij ons hulpprogramma LSMRemote aan, dat zowel u als de aanvrager helpt. De LSMRemote-applicatie kan worden geïntegreerd in de website van de aanvrager (kliniek, ziekenhuis, enz.).

LSMop afstand is een eenvoudige web/mobiele interface van uw Lab Service Manager voor uw klant toegankelijk via uw eigen URL.

Dit maakt het voor de aanvrager eenvoudiger om taakaanvragen, resultaten en rapporten te verzenden en te bekijken.

Volg de onderstaande stappen om LSMRemote te installeren: -

1. Download en installeer LSMRemote

• De naam van het bestand config_install.ini wijzigen
  • De wsurl-optie in config.ini bijwerken
  • De extensie in het php.ini-bestand inschakelen

2. Integreer LSMRemote in uw website

3. Toegangsportaal voor rapporten activeren

4. LSMRemote configureerbare eigenschappen

1. Download en installeer LSMRemote

• Om LSM remote te installeren, kunt u dit rechtstreeks vanaf uw computer doen Klanten gedeelte.
  • Als u zich in het klantengedeelte bevindt, gaat u naar DOWNLOADS -> SELECTEER UW LABCOLLECTOR VERSIE -> LSMREMOTE
    * Zorg ervoor dat u de LSMRemote downloadt volgens uw wensen LabCollector versie.
  • Wanneer u op de downloadknop klikt, wordt er een zipbestand gedownload.
  • Pak de inhoud van het zip-bestand uit in het LabCollector installatiemap in extra modules.
    (Voor vensters ga naar Besturingssysteem (C:)->Program Files (x86) ->AgileBio ->LabCollector -> www->uw online exemplaarnaam wordt weergegeven in een map (klik op die map) ->extra_modules (Omdat LSMRemote echter kan worden geïntegreerd in uw hostingwebsites, kunt u naar uw favoriete webhostingprovider gaan)
  • Hierna moet je volgen 3 stappen, voordat u de LSMremote probeert te openen:
  • 1. De naam van het bestand config_install.ini wijzigen

• Nadat u de bestanden heeft uitgepakt, opent u de map installatie -> extra modules op uw computer en klikt u op de map LSMremote in extra modules. (Omdat LSMRemote echter kan worden geïntegreerd in uw hostingwebsites, kunt u naar uw favoriete webhostingprovider gaan)
    • (Voor vensters ga naar Besturingssysteem (C:) -> Program Files (x86) -> AgileBio -> LabCollector -> www -> uw online exemplaarnaam wordt weergegeven in de naam van de map (klik op die map) -> extra_modules -> Op afstand -> config.ini
    • Wanneer u de map LSMremote opent, zoekt u naar het bestand met de naam config_install.ini en hernoem het naar config.ini (.ini is het initiatie-/configuratiebestand)

• 2. De wsurl-optie in config.ini bijwerken

• Nadat u de naam van het bestand config.install.ini hebt gewijzigd, opent u het bestand config.ini (het wordt geopend in Kladblok-indeling).
    • Je zult veel opties zien, bewerk de optie wsurl = http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/extra_modules/lsm/ws/service.php?wsdl  door de naam van uw online exemplaar in te voeren.
      (Omdat LSMRemote echter kan worden geïntegreerd in uw hostingwebsites, kunt u naar uw favoriete webhostingprovider gaan)
    • Do Ctrl + S naar besparen de wijzigingen die zijn aangebracht in het bestand config.ini. (*als er om beheerderstoestemming wordt gevraagd, heeft u beheerderstoegang nodig om correcties in dit bestand op te slaan)

• 3. De extensie in het php.ini-bestand inschakelen

• Na de tweede stap moet u ervoor zorgen dat een van de extensies in de PHP-map is ingeschakeld in de php.ini bestand.
       *Over het algemeen is deze extensie ingeschakeld, maar als deze niet is ingeschakeld, moet u deze inschakelen door het uitgelegde proces te volgen.
    • U kunt ervoor kiezen om deze stap uit te voeren door way door naar het PHP-bestand in de LSMRemote-installatiemap te gaan of het te bewerken LabCollector serverbeheerder.
      *Zie onze KB op hoe zeepextensie te activeren.
    • Ga nu naar uw online-instantie en klik op de LSM-add-on. U ziet deze regel in uw browser-URL. Bewerk de regel en voeg toe vanop voor LSM en druk op enter.
    • Ten slotte wordt de inlogpagina geopend zoals hieronder, waar u zich kunt registreren of inloggen op LSMRemote.

*Als de inlogpagina niet wordt geopend, zorg er dan voor dat u de nieuwste PHP-versie op uw computer heeft staan LabCollector Serverbeheerder.

*Lees onze KB verder hoe u inlogt en registreert bij LSMremote.

2. Integreer LSMRemote in uw website

• Zoals in het begin uitgelegd, is LSM een add-on voor test-/servicelaboratoria.
    • hier kunt u tests uitvoeren op monsters.
    • Deze tests of monsters kunnen door klinieken, ziekenhuizen of rechtstreeks door patiënten (aanvragers) aan u worden gegeven.
    • Deze aanvragers kunnen de LSMRemote-add-on gebruiken en deze in hun website integreren om eenvoudig alle opdrachten (tests) bij te houden en rapporten te ontvangen, enz.
    • Om LSMRemote in iemands website te integreren, moet u de LSMremote-applicatie in een WordPress-pagina invoegen, kopieer deze code in de HTML-inhoud:
      <iframe width="100%" src="[URL]" frameborder = "0" scrollen = "auto"
             onload="javascript:iFrameResize({heightCalculationMethod: 'getagdElement'});">

* BELANGRIJK: Vervang [path] in de bovenstaande code door de app-URL. (Bijvoorbeeld, http://www.mydomain.com/lab/extra_modules/lsmremote)
      (Omdat LSMRemote echter kan worden geïntegreerd in uw hostingwebsites, kunt u naar uw favoriete webhostingprovider gaan)

• We hebben bijvoorbeeld LSMRemote aangesloten op de bovengenoemde URL in afbeelding boven sectie 2 op onze WordPress-pagina met behulp van HTML & CSS.
      *De andere HTML/CSS-elementen die u ziet, worden gebruikt om de pagina van onze WordPress te stylen en op te maken. Het is niet nodig om hetzelfde voor u te doen. U kunt zich aanpassen aan uw vereisten.
    • Wanneer we de link openen (permalink in de bovenstaande afbeelding), zien we de LSMRemote op onze website op de onderstaande manier.
      *NOTITIE: Dit is slechts een voorbeeld, om u te laten zien hoe LSMRemote eruit ziet wanneer het in de website is geïntegreerd.

3. Portaal voor rapporttoegang activeren

• Zodra u de LSMRemote-website heeft geïntegreerd, kunt u ook een portaal hebben waarmee patiënten bijvoorbeeld direct toegang hebben tot hun testrapport.
    • Deze instelling kan worden geconfigureerd in het bestand config.ini en lees onze KB verder configureerbare opties in config.ini om dit rapporttoegangsportaal te activeren. (punt 32 in de KB-link)
      Zie sectie één voor toegang tot het bestand config.ini.
      Wanneer u de waarden voor tokentoegang wijzigt in waar of onwaar, ziet u de onderstaande optie.
    • Dit is een handige optie voor patiënten die hun rapport direct willen inzien, in plaats van te wachten op of langs te gaan in het ziekenhuis of testlaboratorium
    • Dit token wordt automatisch gegenereerd wanneer de taak wordt ingediend in LSMRemote, u zult het bijvoorbeeld zo zien.
      * Lees onze KB verder hoe u een taak indient en een Chain of Custody-rapport maakt.
    • Wanneer u het rapport opent door het tokennummer toe te voegen; Er kunnen drie dingen gebeuren.
        1. Als uw rapport is klaar Er wordt een pdf-knop weergegeven waar u uw resultaatbestand kunt downloaden.
          2. als jouw rapport is nog niet gereed het toont u het betreffende bericht.
      3. Als u een verkeerd tokennummer dan zal het aantonen dat het token niet bestaat.
    • Laten we zeggen dat je wilt scheid de inlogpagina's voor de inlogoptie “Directe rapporttoegang” vanuit het “providerportaal” op aparte webpagina's.
    • LabCollectcor biedt u de mogelijkheid dit te doen. Het enige dat u hoeft te doen, is een van beide toevoegen inloggen=1 or inloggen=2 aan het einde van de URL.
    • Zo heb je een verschillende individuele webpagina's voor inlogpagina's voor provider- en directe rapporttoegang.

4. LSMRemote configureerbare eigenschappen

• U kunt LSMRemote configureren volgens uw vereisten.
    • Voor dergelijke doeleinden biedt LSMRemote verschillende opties met behulp van de bestandsopties config.ini.
    • U kunt alle opties in config.ini (uitgelegd in sectie 2 hierboven) gebruiken om uw LSMRemote volgens uw vereisten te configureren.
    • U kunt de LSMRemote bijvoorbeeld zo configureren dat deze de optie "Directe rapporttoegang" heeft, waarbij de patiënten direct hun tokennummer kunnen toevoegen en toegang krijgen tot hun testrapport.
      *Kijk in onze KB om dit te zien LSMRemote configureerbare opties.