Browserinstellingen configureren voor Brady i3000 - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Brady i3000 Afdrukken

Om de Brady i3000 te gebruiken, moet u generiek afdrukken kiezen, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Voor elke browser zijn er verschillende stappen die u moet volgen om de juiste instellingen te krijgen. U hoeft dit slechts één keer te doen.
Hier zijn de stappen voor Firefox, Chrome en Internet Explorer.

Firefox

1. Ga naar het menu en selecteer Afdrukken.

2. Ga naar Pagina-instelling en zorg ervoor dat Formaat is ingesteld op 70-75% (tabblad Formaat & Opties) en dat alle marges zijn ingesteld op nul (tabblad Marges & Koptekst/Voettekst).

3. Klik op Afdrukken en kies de i3000 Brady-printer. Klik op Eigenschappen en op deze pagina op Geavanceerd. Klik in Geavanceerde opties op de knop Eigenschappen naast Papierformaat. Zorg ervoor dat het papierformaat is ingesteld op B33-59.

Chrome

1. Ga naar het menu en selecteer Afdrukken.

2. Selecteer de i3000 als Bestemming, B33-59 als Papierformaat, 60 als Aangepaste Schaal en druk vervolgens af.

Als het papierformaat B33-59 niet beschikbaar is, ga dan naar het “Afdrukken via systeemdialoogvenster (Ctrl+Shift+P)” en selecteer de Brady i3000-printer. Ga naar Voorkeuren > Geavanceerd >Eigenschappen voor paginaformaat en selecteer in de vervolgkeuzelijst met paginaformaten. Klik op OK en pas de wijzigingen toe. Nu zijn uw printerinstellingen gereed in Chrome.

internet Explorer

1. Ga naar het menu Instellingen > Afdrukken > Pagina-instelling.

Selecteer in Pagina-instelling de volgende instellingen:

2. Ga naar Afdrukvoorbeeld en wijzig het formaat van het label totdat het binnen het paginaformaat past.

Uw browser zou nu klaar moeten zijn om labels af te drukken met de Brady i3000.