Hoe druk ik opslaggegevens af - LabCollector

← Alle onderwerpen

Om opslagrecords vanuit een van de modules af te drukken, gaat u naar het geselecteerde record, onder het tabblad ID en klikt u op het 'oog' dat 'Klik om het record te openen' weergeeft.

• Ga naar het opslagpictogram   met 'Toon alle secundaire opslagruimten'.
  • Alle opslagitems verschijnen.
  • U kunt ervoor kiezen om de artikelen af ​​te drukken in een 'lijst'- of een 'doos'-weergave.
  • Selecteer de optie “Afdrukken”.
  • Er verschijnt een nieuwe pagina met alle opslaginformatie. Kies de juiste printer en pagina-indeling om de opslagrecords af te drukken of u kunt deze ook opslaan als PDF-bestand.

NOTITIE:
U kunt tijdens het afdrukken ook de opslaginformatie en de recordinformatie afdrukken afdrukken van records. Terwijl u een sjabloon maakt of modulevelden selecteert, moet u de opslaginformatie selecteren: opslag, secundaire opslag, aantal injectieflacons. (Klik op de link om te zien hoe u een record kunt afdrukken).

NOTITIE: U kunt de opslagitems die u wilt weergeven niet selecteren. Ze worden standaard allemaal afgedrukt.

Klik in de afdrukweergave niet op het kruisje met opslag, anders verschijnt er een nieuwe pagina met de vraag om de opslag te verwijderen.