Fout bij het laden van grote rapporten LabCollector - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Fout bij het openen van pdf-rapporten in LabCollector: uitzondering 'Mpdf\MpdfException' met bericht 'De HTML-codegrootte is groter dan pcre.backtrack_limit 1000000. U moet WriteHTML() gebruiken met kleinere tekenreekslengtes.

De PHP-functie preg_replace() heeft een maximale tekenreekslengte die kan worden geparseerd (standaard is dit vaak ongeveer 100000 tekens). Hierbij retourneert PHP stilletjes een nulwaarde. Lange codereeksen zullen door niets worden vervangen!

Mogelijk kunt u de waarde van pcre.backtrack_limit tijdens runtime verhogen als uw systeem dit toestaat. Wijzig het php.ini-bestand als volgt:

Standaard heb je:

;PCRE-bibliotheek backtrackinglimiet.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
;pcre.backtrack_limit=100000

Om de fout op te lossen, verwijdert u het commentaar op de laatste regel (verwijder ; ) en raden we aan de limiet te verhogen naar 5000000:

;PCRE-bibliotheek backtrackinglimiet.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
pcre.backtrack_limit=5000000

Opmerking: pcre.backtrack_limit kan worden geconfigureerd vanaf PHP ≥ 5.2.0