Wat zit er in een boek? - LabCollector

← Alle onderwerpen

Het boek binnen ELN biedt u verschillende opties om gemakkelijke toegang en samenwerkingsbeheer mogelijk te maken.

Wanneer u een boek maakt, ziet u de onderstaande pagina.
Hieronder wordt de inhoud van de pagina uitgelegd.

De Index of de inhoudsopgave vindt u onderaan aan de linkerkant. (bekijk meer in onze ELN Handleiding pagina 21-23)

1. U ziet een tabblad waarop u een experiment in uw boek kunt toevoegen, de boekgeschiedenis kunt bekijken (zie wie de laatste wijzigingen heeft aangebracht), of u het boek wilt afdrukken of een zip-bestand met PDF + bijlage wilt downloaden bestand. (bekijk meer in onze ELN Handleiding pagina 27-29)

2. U kunt de inhoud van het boek bewerken door op de knop Bewerken te klikken. In het beschrijvingsgedeelte kunt u de beschrijving van uw boek of project naar wens toevoegen. Met de rich-text-editor beschikt u over verschillende opties om het bewerken van uw inhoud eenvoudig te maken. (Check onze KB op opties in Rich Text Editor)

3. In deze sectie kunt u beheren wie toegang heeft tot de ELN. Het toont uw naam, het type toegang voor de genoemde naam, het telefoonnummer indien vermeld, het e-mailadres van de persoon, wanneer het boek is gemaakt (datum en tijd) en wanneer het voor het laatst is gewijzigd.

4. Eigenaar wijzigen stelt u in staat de eigenaar van het boek te wijzigen. Wanneer u op de optie klikt, wordt de onderstaande pop-up geopend en ziet u de groepsnaam, gebruikers binnen de groep en kunt u de nieuwe eigenaar selecteren.
*ALLEEN de eigenaar van het boek en de hoofdbeheerder kunnen het eigendom van het boek wijzigen.

5. Met Beheer gebruikerstoegang kunt u de toegankelijkheid van het boek wijzigen met geavanceerde machtigingen.

6. Boeken kunnen niet worden verwijderd in de ELN, ze kunnen echter worden gearchiveerd. De gearchiveerde boeken zijn te zien wanneer u de optie “Toon gearchiveerde projecten” selecteert.