OW-Server Snelstartgids - LabCollector

← Alle onderwerpen

Aan de slag gaan met de OW-SERVER kunt u doen door een aantal stappen te volgen. Controleer alle stappen in deze handleiding om er zeker van te zijn dat u alles gereed heeft om de installatie te voltooien.

1. Schakel de OW-SERVER van stroom. De groene PWR/ACT-LED begint met tussenpozen van één seconde te knipperen, wat aangeeft dat het product normaal werkt. De voeding moet 5 volt bij 400 milliampère (minimaal) zijn. Afhankelijk van uw model kunt u dit doen met 1) de meegeleverde voedingsadapter, 2) via een USB-kabel.

2. Maak verbinding met uw netwerk

i. Wijzig met behulp van de OW-SERVER-WIFI-2 interne USB-flashdrive de instellingen zodat deze overeenkomen met uw bestaande netwerk. In het voorbeeld rechts worden deze aangepaste WiFi-instellingen gebruikt:
SSID: EDS
Nettype: Infrastructuur
Beveiligingstype: WPA2_Passphrase
Beveiligingssleutel: 2019FortuneDr.

Schakel de stroom uit en gebruik vervolgens een USB-kabel met een micro-USB-connector aan één kant om verbinding te maken met de OW-SERVER-WIFI-2 PWR/USB-poort en met uw computer. De OW-SERVER verschijnt als een flashstation. Op de flashdrive op uw computer staat een bestand met de naam CONFIG.TXT. Open dit bestand in een teksteditor, breng de gewenste wijzigingen aan, sla het bestand op, werp de schijf uit en koppel de OW-SERVERWIFI-2 los van de computer. Wanneer de stroom weer wordt ingeschakeld, worden de wijzigingen van kracht. Houd er rekening mee dat dit tot 45 seconden kan duren.
Lees voor meer informatie KB-OW-Server WiFi.

ii. Voor OW-SERVER ENET sluit u een actieve netwerkkabel aan op de Ethernet-poort op het apparaat. De groene LED op de Ethernet-connector gaat branden, wat aangeeft dat er een geldige netwerkverbinding is. De gele LED op de Ethernet-connector knippert alleen als er netwerkverkeer is.

3. Sluit een 1-Wire-apparaat aan. Sluit een ondersteund 1-Wire-apparaat aan op een van de 1-Wire RJ12-connectoren.

4. Bepaal het IP-adres van de OW-SERVER door uw DHCP-serverlogboeken te controleren of te gebruiken EDS-apparaatscannersoftware beschikbaar op de EDS-website in Downloads sectie. Als de OW-SERVER geen DHCP-server vindt die op uw netwerk draait, zal deze standaard het volgende IP-adres gebruiken: 169.254.1.1.

5. Configureer uw apparaat. Typ het IP-adres van de OW-SERVER in uw webbrowser (bijv.http://192.168.1.27) en druk op Enter. Selecteer het tabblad “Network Setup” voor WiFi of de link aan de linkerkant genaamd “WEB Setup” voor ENET. Wanneer om de naam en het wachtwoord wordt gevraagd, voert u “admin” in voor de naam en “eds” voor het wachtwoord. Een webpagina die lijkt op degene die rechts wordt weergegeven, stelt u in staat verschillende aspecten van uw OW-SERVER te configureren en te controleren.

GEFELICITEERD! U heeft uw EDS OW-SERVER succesvol geïnstalleerd.

Lees de voor meer informatie KB-OW-Server WiFi-handleiding voor WiFi en KB-OW-server ENET voor ENET.