Hoe configureert u de zoek- en formulieropties van uw module? - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

LabCollector biedt diverse opstellingsmogelijkheden. Het is klaar voor gebruik (voor zover mogelijk) kan de configuratie ervan eenvoudig worden beheerd door de superbeheerder om aan uw specifieke laboratoriumvereisten te voldoen. In de volgende Knowledge Base laten we u zien hoe u uw modulezoek- en formulieropties instelt.

Om uw modulezoekopties te configureren, gaat u eenvoudigweg naar BEHEERDER -> ANDERE -> ORGANISATIE -> Module zoeken en formulieropties:

• A: Module zoeken en formulieropties:
    • LabCollector biedt de mogelijkheid om meerdere regels in de zoekbalk in te voeren. Zodra deze optie is geactiveerd, verschijnt er een klein pictogram in de rechterbenedenhoek van de zoekbalk, waarmee u de grootte ervan kunt configureren.

• U kunt ervoor kiezen om de streng zoeken optie, waarmee u strikt kunt zoeken op MySQL-inhoud met HTML-tags.
    • U kunt uw zoekbalk zo instellen ongevoelig voor bepaalde karakters (die worden weergegeven in de onderstaande schermafbeelding).

• B: Module initiële zoekopties:
    • U kunt kiezen of u wel of niet resultaten wilt weergeven wanneer u een module voor het eerst opent, zelfs als er geen zoekgeschiedenis is. U kunt de standaard sortering ook instellen op ASC (oplopend) of DESC (aflopend).
  • C: Moduleformulier Deelopties:
    • Hier kunt u uw standaard deeltype instellen op een van beide Per Module or Globaal.
    • Als u de optie selecteert Per Module optie, moet u toegang krijgen tot de Opname-opties pagina (door deze stappen te volgen: Beheerder -> Overige -> Opnameopties), en selecteer de groepen waarmee u het moduleformulier voor elke afzonderlijke module wilt delen (zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding).

• En als je kiest voor de Globaal optie, de Standaard aandeel Het vervolgkeuzemenu is toegankelijk en u kunt vervolgens de groep(en) selecteren waarmee u het moduleformulier wilt delen. In dit geval verschijnen de geselecteerde groep(en) automatisch in het opties delen van het moduleformulier, en dit is geldig voor alle modules zonder uitzondering (zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding).