Hoe print ik de auditloglijst uit LSM? - LabCollector

← Alle onderwerpen

Loglijst (Audit)

Met deze optie kunt u de volledige lijst met auditlogboeken van gebruikers afdrukken LSM-add-on. Het geeft u informatie over alle wijzigingen of bewerkingen, de naam van de gebruiker die de wijzigingen heeft aangebracht, ID-nummer, gewijzigde informatie samen met de gebruikersnaam en het IP-adres vanwaar de LabCollector werd benaderd. Deze auditloglijst maakt het zeer efficiënt om de wijzigingen in de LSM bij te houden, wat nuttig kan zijn tijdens de audit van de laboratoriumprocedures.

• Ga naar BEHEERDER > Logboek.

• Klik op afdrukken
  • Er wordt een nieuwe pagina geopend met de lijst met audittrails.