My LabCollector of Add-on is erg traag. Waarom en hoe dit te verhelpen? - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Het blijkt dat Windows 7 standaard een bestand host op C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts heeft deze regel commentaar gegeven:

# 127.0.0.1 localhost

naar

127.0.0.1 localhost

# Localhost :: 1

Door simpelweg het commentaar op deze regel te verwijderen, worden de localhost-prestaties teruggezet naar wat het zou moeten zijn, in plaats van die vervelende wachttijd van 3-5 seconden bij elke pagina die wordt geladen.

Houd er rekening mee dat u uw teksteditor met beheerdersrechten moet uitvoeren om het hosts-bestand te kunnen bewerken.

Zorg er ook voor dat u commentaar geeft op de ::1 IPV6-optie.

Als het nog steeds niet genoeg is, gebruik dan 127.0.0.1 als de database HOST in config.php (in plaats van localhost) onder \AgileBio\LabCollector\www\lab.