Hoe voeg ik meerdere records toe zonder gegevensimport - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Soms is het handig om meerdere records met vergelijkbare informatie toe te voegen. Als de gegevens al in een spreadsheet voorkomen, is het waarschijnlijk het beste om de functie voor het importeren van gegevens.

Als de gegevens nog niet in een spreadsheet voorkomen, hoeft u niet de extra stap te zetten om een ​​csv-bestand te maken.

Voor de module moet de volgende optie zijn geselecteerd (Beheer > Standaardvelden): Meerdere invoeg- en replicatiemonsters ingesteld op 'AAN'.

Ga naar de gewenste module voor het toevoegen van meerdere records. En selecteer rechtsboven de knop ‘Nieuwe record toevoegen’.

Voer in het formulier dat verschijnt een getal in voor 'Aantal recordherhalingen'. Alle records delen dezelfde waarden, maar hebben verhoogde streepjescode-ID's. Afhankelijk van de keuze voor ingestelde recordnamen Beheerder> Voorkeuren> Opnameopties, kan de recordnaam ook worden verhoogd.

Als u meerdere records toevoegt die substantieel lijken op een bestaand record, gebruik dan dubbele records en werk de informatie voor de herhaalde records bij. Als u meerdere records toevoegt met substantieel vergelijkbare informatie, maar toch de waarden voor bepaalde informatie efficiënt moet wijzigen, selecteert u 'Bewaar gegevens in het geheugen als model voor replicatie', gebruik dan de knop 'Opslaan & Toevoegen' en selecteer vervolgens de keuze uit het menu 'Repliceren Van'.