Hoe u uw PDA N5000 het beste kunt configureren LabCollector gebruiken - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Om een ​​PDA mee te gebruiken LabCollector, heeft u twee (2) opties: de online modus of de offline modus:

1. Voor de online mode, waar je mee gaat werken LabCollector vanuit de webbrowser van uw PDA

Wanneer u opent op een mobiel apparaat, heeft u dit mobiele interface waarmee u de informatie van uw monsters kunt scannen en ophalen, inclusief hun opslag en details:

U kunt op elk moment ook teruggaan naar de “normale schermmodus” door op deze optie in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.
U kunt de Quick Destock Standalone ook gebruiken door toe te voegen /quick_destock.php op uw laboratoriumadres. Het adres kan standaard een IP zijn, gevolgd door de laboratoriuminformatie, bijvoorbeeld 127.0.0.1/labnaam/quick_destock.php

2. Offline modus gebruik LabCollector Voorraadbeheer-app (Alleen voor Reagentia en benodigdheden moduul)
De aanvraag vindt u onder Google Play. De N5000 is voor professioneel gebruik en wordt dus niet geleverd met Google Play, dus u moet het applicatiepakket via USB downloaden en in de N5000 plaatsen. Eenmaal opgeslagen op uw apparaat, koppelt u de USB-kabel los en onder Menu > Bestandsbeheer klik op de applicatie op het pad dat je hebt opgeslagen, dan wordt de applicatie geïnstalleerd.

Met deze applicatie kunt u offline werken door uw reagentia en benodigdheden te scannen. U kunt de hoeveelheid opgeven die u wilt uit voorraad nemen, opslaan of vervangen, en op Opslaan drukken.

Configuratie van uw PDA N5000

1- Klik op de menuknop 2- Selecteer “Scannerinstellingen”

3- Selecteer Key Shot-modus. 4-Selecteer Gegevensoverdracht via Key Event
U kunt ook de optie voor aanwijzend licht selecteren. Klik op Barcodevoorvoegsel/achtervoegsel toevoegen en vink de optie "Voeg het enter-sleutelachtervoegsel toe" aan