Openbare database van LabCollector - LabCollector

← Alle onderwerpen

LabCollector is de gebruikerstoegang beperkt. In sommige gevallen kan een openbare database echter interessant zijn om een ​​lijst met laboratoriumbronnen aan de gemeenschap te verstrekken. Wij stellen twee oplossingen voor:

– Een semi-beperkte lokale database:
Voor degenen die een catalogus met bronnen nodig hebben voor de andere laboratoria in hetzelfde netwerk (bijvoorbeeld binnen dezelfde instelling), stellen we een sjabloonpagina voor die kan worden aangepast en die toegang geeft tot gedefinieerde aangepaste modules (de groene). Gebruikers kunnen inloggen als bezoeker (u kunt een groep externe gebruikers definiëren) op die pagina (index2.php) en krijgen toegang tot “openbare” modules.
Functies omvatten de zoekmachine, maar opslag en andere informatie zijn verwijderd. Ook de lay-out is volledig naar wens aan te passen.

– Een volledig op maat gemaakte openbare catalogus:
Dit vraagt ​​om maatwerk. Op verzoek kunnen we een aangepaste pagina maken om elke moduledatabase weer te geven. Functies kunnen een winkelwagentje omvatten om middelen voor het laboratorium te bestellen. Aangepaste recordweergave is ook mogelijk.