Bestand uploaden van aangepast veld - LabCollector

← Alle onderwerpen

Deze add-on helpt u bij het importeren van uw bestanden in de aangepaste velden voor het bestandstype (Database Upload of Disk Folder Upload).
Dit soort aangepaste velden moet u eerst aanmaken in de module van uw keuze. Zie de handleiding of KB-artikelen met betrekking tot aangepaste velden.
Vul vervolgens het formulier van de add-on Custom Field File Upload in:

1. Selecteer de module van uw keuze.
  2. Als deze module aangepaste velden Database Upload of Schijfmap Upload heeft, zijn deze in deze selectielijst beschikbaar voor selectie.
  3. Selecteer het zipbestand met de bestanden die u wilt uploaden.
  4. Bestanden moeten een naam krijgen met de recordnaam of de record-ID bevatten.
  5. Upload het zipbestand.

Voorbeeld: ik wil bestanden uploaden in het aangepaste veld Upload_Disk van de module Plasmids, op basis van record-ID.
De plasmide-ID's zijn 7 en 8

Na het uploaden krijg ik de melding:

In het dossier heb ik nu het volgende:

Als u de upload liever uitvoert op basis van de recordnaam, moet de naam van het bestand exact hetzelfde zijn.

Wees voorzichtig:

• Er kan slechts één bestand worden geüpload in het aangepaste veld. Als u meerdere bestanden heeft, moet u het record rechtstreeks wijzigen.
  • Als u een tweede bestand uploadt in hetzelfde aangepaste veld, wordt het eerste bestand vervangen.