Hoe gebruik ik Fileconnector in Mac OS? - LabCollector

← Alle onderwerpen
OVERZICHT

Met File Connector kunt u bestanden in realtime bewerken. Deze software wordt op uw lokale computer geïnstalleerd. Je kunt gewoon naar de LabCollector noteer waar het bestand wordt geüpload en klik met behulp van de bestandsconnector op het bestand dat u wilt bewerken.
Hieronder wordt beschreven hoe u de bestandsconnector downloadt en hoe u de bestanden kunt bewerken met behulp van de bestandsconnector.

Volg de onderstaande stappen om File Connector te downloaden en te installeren.

1. Bestandsconnector installeren

2.De bestandsconnector gebruiken

• Excel bewerken met "Spreadsheetgegevens" van Zoho

1. Bestandsconnector installeren

2.De bestandsconnector gebruiken

• Ga naar Elektronisch Labnotitieboekje (ELN) in en klik op de pagina waarop u het bestand wilt bewerken.
    *U kunt bestanden bijvoegen onder het tabblad “Geassocieerde bestanden” in een pagina in ELN.

• Indien u de FileConnector nog niet heeft geïnstalleerd kunt u deze downloaden door op “download it from here” te klikken.
  • Als u FileConnector al heeft geïnstalleerd, ziet u onderstaande pop-up, waar u op toestaan ​​kunt klikken.

• U zult het bestand zien openen. Omdat we bijvoorbeeld een Excel-bestand hebben geopend, ziet het er hieronder uit.

• U kunt ook de knop "Bestanden" bovenaan uw computerscherm zien, die u vertelt dat één bestand in uw FileConnector-lijst staat om te worden bewerkt.
  • Nadat u het bestand na bewerking hebt opgeslagen, kunt u voor beide opties kiezen
    • Edit: om het bestand te blijven bewerken
    • Verzenden/bewaren: Hierdoor kunt u de wijzigingen die u tot nu toe hebt aangebracht, opslaan en de realtime bewerking aanhouden.
    • Verzenden/voltooien: Hierdoor kunt u de wijzigingen opslaan en het bewerken voltooien.
    • Weggooien: Als u het bestand niet wilt bewerken, kunt u gewoon op Weggooien klikken

• Zodra u op Weggooien klikt, wordt het bestand verwijderd en staat er een “0” op het bovenste tabblad FileConnector.

Excel bewerken met "Spreadsheetgegevens" van Zoho

• Als u een Excel wilt bewerken, kunt u deze ook uploaden onder “SpreadSheet-gegevens”.

• Nadat u een bestand hebt geïmporteerd, kunt u op klikken

• Het bestand wordt buiten geopend in een Excel-toepassing LabCollector, zoals hieronder.

• Als u de toepassing wilt afsluiten, gaat u gewoon naar de FileConnector-toepassing en klikt u op afsluiten.
Note
De bovenstaande afbeeldingen zijn gemaakt met de onderstaande versie van macOS.