Hoe toegangsrechten configureren? - LabCollector

← Alle onderwerpen

LabCollector biedt diverse opstellingsmogelijkheden. Het is klaar voor gebruik (voor zover mogelijk) kan de configuratie ervan eenvoudig worden beheerd door de superbeheerder om aan uw specifieke laboratoriumvereisten te voldoen. In de volgende Knowledge Base laten we u zien hoe u uw LabCollector toegangsrechten van gebruikers.

Ga hiervoor naar BEHEERDER -> ANDERE -> ORGANISATIE -> Toegangsrechten:

• A: De toegang tot Gememoriseerde items (Alleen werklijsten) kunnen nu worden geopend voor gebruikers op personeelsniveau.
  • B: De toegang tot de Audittrail kan worden geopend voor gebruikers op Staff+-niveau, naast de superbeheerder en beheerders.
  • C: De superbeheerder kan de toegang voor gebruikers op beheerdersniveau tot de instellingenmenuen kies ook het exacte tabblad dat gebruikers op beheerdersniveau kunnen bekijken (integratiepagina, pagina Printers en labels, ... enz.).
  • D: De superbeheerder kan ook de toegang voor gebruikers op beheerdersniveau beperken andere bestuursgebieden, zoals: Aangepaste modules, Veldvolgorde, ... enz.
  • E: De superbeheerder heeft de mogelijkheid om cconfigureer de gebruikersniveaus die dit mogen doen records verwijderen.
Note
Zelfs met toestemming om te verwijderen kunnen niet-beheerders alleen hun eigen records verwijderen.