Hoe koppel ik Parser aan I-Collector? - LabCollector

OVERZICHT:

I-Collector is een middleware waarmee laboratoriuminstrumenten kunnen worden aangesloten LabCollector. U kunt meer lezen over I-Collector op onze blog. I-Collector kan verbinding maken met add-ons in de LabCollector ook, zoals LSM- of Parser-add-ons. Parser is een add-on die helpt bij het omzetten van ingewikkelde instrumentbestanden naar eenvoudigere bestanden, die verder kunnen worden geïntegreerd LabCollector.

Om deze reden kunt u Parser-instellingen configureren met I-Collector.

Parser kan verschillende soorten bestanden detecteren die het instrument genereert

Hieronder hebben we de instellingen uitgelegd om Parser add-on te configureren met I-Collector.

Volg de onderstaande stappen om de Parser-add-on te configureren met I-Collector.

1. Parserfunctie

2. Configureer I-Collector-opties in Parser

3. Instellingen bewerken

1. Parserfunctie

1. I-Collector parsing edition is dus de ultieme plug-in om in dergelijke gevallen te gebruiken. Door te parseren kunnen de complexe gegevens opnieuw worden gerangschikt in een structuur die kan worden gelezen LabCollector. Het enige dat u hoeft te doen, is de bestanden (CSV, xls, xlxs) die u wilt parseren, overbrengen naar de I-Collector-parsereditie.

2. Parser kan de ingewikkelde bestanden van het instrument op verschillende manieren detecteren.

1. Lokale map: wanneer het bestand wordt ontvangen in een map op de computer. U kunt het bestandstype opgeven.
    2. Win2Parser: Bestand kan worden overgedragen van een andere add-on in LabCollector.
    3. I-Collector: Wanneer het instrument is verbonden met de I-Collector-middleware, die het bestand vervolgens doorgeeft aan de Parser-add-on.
    4. Aangepaste URL: u kunt het bestand ook vanaf een URL overbrengen.
  3. Parser kan verschillende soorten bestanden detecteren om te parseren uit de bovenstaande map, URL, enz.
    1. MS Excel (xls)
    2. CSV
    3. XML
    4. json
    5. Platte tekst

2. Configureer I-Collector-opties in Parser

• Om I-Collector te verbinden, moet u de instellingen configureren in de Parser-add-on.
  • AgileBio zal u voorzien van de informatie (alias, uitgeschakeld, plug-inbibliotheek, gebruikersnaam, wachtwoord, enz.) die u moet bijwerken in de Parser-add-on.
  • Volg de onderstaande stappen om het model van uw laboratoriuminstrument in de Parser-add-on in te stellen.

• A. Ga naar Parser-add-on en klik op “Nieuw model toevoegen" keuze. Deze optie is om het laboratoriuminstrument te verbinden met Parser en I-Collector.
  • B. Voeg de sjabloonnaam toe die door AgileBio wordt verstrekt. Dit is de sjabloon die het instrument zal maken nadat de test is uitgevoerd. Deze informatie zal aanwezig zijn onder de kop ‘Alias’.
  • C. Zoals uitgelegd in sectie 1 punt 2 ,parser kan het door het instrument gemaakte bestand op verschillende manieren ontvangen. Om verbinding te maken met I-Collector moet u echter I-Collector kiezen.
  • D. Zodra u de I-Collector Connection-configuratie selecteert, verschijnen er opties.
    • Gastheer: Dat is altijd zo 52.1.12.24
    • Poort: Het is altijd 2222
    • Gebruiker: dit is de naam onder SFTP-gebruikersnaam
      *SFTP is SSH File Transfer Protocol (SFTP) dat bestanden veilig overdraagt.
    • Wachtwoord: Dit is het wachtwoord om verbinding te maken met I-Collector.
  • E. Met het bestandstype kunt u het bestand selecteren dat het instrument gaat genereren. Het zal onder de kop ‘kijkmasker’ staan. Zien sectie 1 punt 3.
  • F. Om een ​​map op de startpagina van de Parser-add-on te maken, moet u het selectievakje “Aanmaken” aanvinken.
  • G. Om I-Collector-monitoring aan te sluiten (om te laten zien dat I-Collector-gegevens in de geschiedenis worden weergegeven) in de Parser-add-on.
  • H. Zodra alles klaar is, klikt u op “Verzenden”.
  • Wanneer u naar de startpagina van de Parser-add-on gaat, ziet u de map die u hebt gemaakt.

3. Instellingen bewerken

• Als u de instellingen van het model dat u heeft gemaakt wilt bewerken, kunt u de instellingen bewerken door naar “Modellijst" keuze.

• Wanneer u op de optie Bewerken klikt, ziet u de onderstaande pop-up.

• U kunt de modelinstellingen bewerken volgens uw vereisten en meer opties.
  • Opties voor het parseren van CSV-bestanden, waar u kunt definiëren of uw instrument-CSV komma, puntkomma en Tab bevat.
  • U kunt zelfs de regels selecteren die u in CSV wilt negeren, zoals een bestandsrij waarin kolommen algemeen worden genoemd.