Wat zijn machtigingen op gebruikersniveau? - LabCollector

← Alle onderwerpen

Alleen toegankelijk voor superbeheerder

Per gebruiker kun je kiezen 6 gebruikersrechtenniveaus. Deze verschillende niveaus helpen u de toegankelijkheid van gebruikers te beheren LabCollector archief

1. Superbeheerder (slechts één gebruiker mag deze toestemming hebben
)
Op dit niveau kan alles LabCollector: bekijk alle gegevens, definieer en bewerk alle gebruikersrechten en configuraties, beheer alle gegevens van alle gebruikers, valideer wachtgegevens en beheer instellingen.

2. Beheerder
Net onder de superbeheerder. Ze kunnen alle gegevens zien, alle gegevens van alle gebruikers beheren en wachtgegevens valideren.

3. Personeel+
Net onder de beheerder. Ze kunnen alle gegevens zien, bestellingen verwerken, budgetten en facturen volgen, de functie voor het onthouden van artikelen gebruiken, gemeenschappelijke dozen maken, maar kunnen alleen hun eigen gegevens beheren.

4. Personeel

Net onder de staf+. Ze kunnen alle gegevens zien, gemeenschappelijke vakken maken, maar kunnen alleen hun eigen gegevens beheren.

5. Gebruiker

Op dit niveau kan de gebruiker gegevens zien en zijn eigen gegevens beheren, maar nieuwe en bewerkte gegevens worden toegevoegd aan Wachtgegevens en vereisen validatie door beheerders of de superbeheerder.

6. Bezoeker
Geen beheerfuncties. Ze kunnen alleen gegevens zoeken en bekijken. Er zijn geen wijzigingen toegestaan ​​met dit profiel.