Hoe installeer je het uitvoerbare bestand NCBI Blast om te gebruiken? LabCollector? - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

1. Upload online NCBI Blast-uitvoerbare bestanden (blast.zip)

2. Decomprimeer en installeer de map blast in /bin, wat zou moeten resulteren in /bin/blast

3. Hernoem de juiste map, afhankelijk van uw besturingssysteem, en verwijder alle andere mappen die geen verband houden met uw systeem.

bijvoorbeeld voor elke Windows-server: C:\Program Files (x86)\AgileBio\LabCollector\www\lab\bin\blast\windows
      voor elke Unix- of Linux-server: /bin/blast/unix
       Op een Linux 64bits besturingssysteem moet je de naam /bin/blast/linux64 wijzigen in /bin/blast/unix