Maak de houtblokken handmatig schoon om de snelheid te verbeteren. - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Eerst moet u de servers stoppen. Met LabCollector servermanager v2.6 en lager, gebruik de knop STOP ALLES.

Zoek op de Windows-server naar fout.txt onder C:\Program Files (x86)\AgileBio\LabCollector\apache\logboeken.

Kopieer het bestand als u een back-up op een andere server of schijf wilt bewaren.

Open het bestand en verwijder alle inhoud. Bewaar het.

Hetzelfde kunt u doen met het bestand toegang.txt op dezelfde locatie en in het bestand server.err onder C:\Program Files (x86)\AgileBio\LabCollector\mysql\data.

Start de servers opnieuw op.