Test de Lab Service Manager-API - LabCollector

← Alle onderwerpen

Opmerking: Sinds juni 2017 is API v1 stopgezet en zijn alle nieuwe evoluties in API v2.

1. Beschikbare methoden in de LSM-webservice

1.1. Jobs

Methode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Facultatieve parameters: datum vanaf, datum, baanid, monsterid, assayid

1.2. Uitrusting

Methode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getEquipmentList=1
Facultatieve parameters: id

1.3. testen

Methode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getAssayList=1
Facultatieve parameters: id

1.4. Categorieën NIEUW!

Methode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getCategoryList=1
Facultatieve parameters: id

1.5. Aanvragers NIEUW!

Methode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getRequesterList=1
Facultatieve parameters: id

1.6. Aanvragers maken NIEUW!

Methode: POST
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Vereiste parameter: creëren
Voorbeeld en je merk te creëren :

<billing address='One street' city='City' state='State' country='US' zip='01' phone='12346789' fax='99999' contactFirstName='Jane' contactLastName='Doe' contactEmail='[e-mail beveiligd]'>[e-mail beveiligd]'>

1.7. Creëer een baan NIEUW!

Methode: POST
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Vereiste parameter: creëren
Voorbeeld en je merk te creëren :

1.8. Resultaten opslaan

Methode: POST
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Vereiste parameter: resultaat
Voorbeeld resultaat:

2. authenticatie

Eén HEADER-parameter is verplicht:
Sleutel: X-LC-APP-Auth
Waarde: Het token dat u kunt bekijken/genereren LabCollector > Beheerder > Overige > Instellen > Webservices-API

3. Gereedschap

U kunt proberen gegevens op te halen uit of gegevens naar de API te verzenden met een software-app zoals Postbode. Zien KB-LabCollector REST API.