Hoe importeer ik taken met LSMRemote? - LabCollector

OVERZICHT:

LSM-add-on is bedoeld voor de test-/servicekernlaboratoria die helpt bij het uitvoeren van tests, het toevoegen van parameters tot het genereren van rapporten en facturen. LSMRemote is een extern portaal dat wordt gebruikt door klanten die monsters van patiënten ontvangen en deze doorgeven aan testlaboratoria om te testen. LSMRemote biedt nu de mogelijkheid om meerdere vacatures te uploaden met behulp van CSV. Dit kan het leven gemakkelijker maken als de aanbieders/aanvragers meerdere taken per dag moeten toevoegen.

Om meerdere vacatures te uploaden, volgt u de onderstaande stappen.
1. Bereid een CSV voor

2. Het CSV uploaden

waarschuwing
De CSV-importoptie DOET NIET werken als je moet toevoegen één baan Met meerdere monsters en de config.ini in LSMRemote (alleen superadmin heeft toegang tot config.ini) toont de onderstaande optie waar.

1. Bereid een CSV voor

Note
CSV-optie importeren is alleen om toe te voegen Eén baan Met een voorbeeld alleen.
  • Ga naar LSMRemote en onder Bestelling verzenden kunt u de CSV-sjabloon downloaden die u nodig heeft om taken te importeren.
  • 1. Klik op de optie bestelling plaatsen, waarmee u vacatures kunt aanmaken.
  • 2. Klik op de CSV-optie importeren.
  • 3. Met “Bestelling” kunt u één taak tegelijk toevoegen.
  • 4. Klik op de optie “Get CSV headers”, waarna de CSV met alle kolomnamen wordt gedownload.
  • 5. CSV-scheidingsteken moet worden gebruikt tijdens het uploaden van het CSV-bestand en u moet het scheidingsteken voor uw bestand kennen.
    *U kunt dit weten wanneer u de csv opslaat en het type kiest.
  • 6. Testscheidingsteken wordt gebruikt als u veel tests voor een monster wilt toevoegen. U kunt 2 testnamen scheiden door een pijpteken.
  • 7. U kunt op de testlijst klikken om de naam van de test te kopiëren en in uw CSV te plakken.
  • 8. U kunt op de CSV-headerlijst klikken en de CSV-sjabloon downloaden.
  • 9. Zodra uw CSV klaar is, kunt u deze hier uploaden.
  • De CSV bevat drie dingen uit uw online exemplaar:
    • Parameters op taakniveau
    • Parameters op monsterniveau
    • Patiëntmodulevelden
  • U kunt zelfs de kolommen verwijderen die u niet nodig heeft om het CSV-bestand op te schonen.
  • Wees voorzichtig
    *Je moet bewaar de kolommen die verplicht zijn in: (de verplichte kolommen zijn bovenaan voorzien van een asterisk*)
    – Patiëntmodule
    – Taakparameters
    – Voorbeeldparameters
    *De waarden voor een 'selecteerlijst''-velden moeten overeenkomen met de velden die al aanwezig zijn in LabCollector. Als de aangepaste module Geslacht in patiënt bijvoorbeeld F, M of U is, moeten de waarden een van deze waarden zijn en niet Vrouwelijk, Man of Onbekend.
    *Bij het maken van een test in LSM wordt vaak het monstertype gedefinieerd. Daarom alleen de tests die voor het monster zijn gedefinieerd soort moet worden toegevoegd. Over het algemeen kunt u in LSMRemote controleren welke tests grijs zijn voor het monstertype dat u kiest.
    *De secundaire aanvragers kan worden toegevoegd met een komma ertussen en u hoeft alleen de naam van de aanvrager te gebruiken.
    *De datumnotatie die u toevoegt in CSV, wordt gewijzigd door de LabCollector formaat dat u instelt door naar Beheerder->Instellingen->Datumformaat te gaan
  • Aan het CSV-bestand kunt u desgewenst de informatie toevoegen.

2. Het CSV uploaden

• Zodra uw CSV is geüpload, moet u het
    • Hoofdaanvrager
    • Scheidingsteken van uw CSV
  • Zodra u uw CSV heeft geüpload, wordt dit teken weergegeven zodra de CSV is geüpload.

• waarschuwing
    Als u een fout tegenkomt, dat wil zeggen een fout met uw CSV-bestand, controleer dan zorgvuldig of u alle verplichte velden correct heeft toegevoegd en de veldtypen correct zijn.
  • Om te controleren of de vacatures zijn toegevoegd, ga je naar de optie “Get results” in LSMRemote en je krijgt de vacatures te zien die je hebt toegevoegd.
  • Taken die in de bovenstaande afbeelding te zien zijn, zijn geciteerd, omdat de optie "Citaat toestaan" in config.ini voor de LSMRemote AAN is. Als die optie niet AAN staat, worden de opdrachten in de gevraagde status weergegeven.
    *Lees onze kennisbank hoe u LSMRemote-opties configureert voor meer informatie.
  • U kunt ook de LSM-add-on inchecken en daar de gecreëerde banen bekijken.