Gids voor LabCollector voor nieuwe klanten! - LabCollector

OVERZICHT:

Zodra u hebt gekocht LabCollector en de betaling is gedaan, je moet bepaalde stappen volgen om te installeren of om mee te beginnen LabCollector. Als u eenmaal klant bent, valt u onder 2 categorieën, waarin u de juiste stappen moet volgen.

1. Klanten op locatie

• A. Registratie in Klantengedeelte & LabCollector Download
  • b. LabCollector Installatie
  • C. Verkrijgen van licentie

2. Online/SAAS-klanten

1. Klanten op locatie

A. Registratie in Klantengedeelte & LabCollector Download

• U moet de eerste keer inloggen als klant (met het eerste wachtwoord gegeven door AgileBio). Klanten gebied om te downloaden LabCollector.
  • Probeer eerst op “Wachtwoord vergeten?” te klikken. U ontvangt dan direct een nieuw wachtwoord op uw e-mailadres.
Note

Als u nog steeds geen toegang heeft tot uw account, of als u problemen ondervindt bij het ontvangen van het wachtwoord, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons verkoopteam via het volgende e-mailadres: [e-mail beveiligd]. De betreffende verkoper geeft u het eerste wachtwoord voor het inloggen op uw klantengedeelte.

• Je zult dan moeten downloaden LabCollector en de respectievelijke add-ons die u hebt gekocht.
    • *Raadpleeg onze Knowledge Base voor Navigatie in het klantengebied.

b. LabCollector Installatie

1. On-premise zijn clients die installeren LabCollector op hun eigen instituutsservers (lokaal).
    2. Voor installatie zijn er 2 scenario's:
      1. Scenario i: Betaalde installatie: Als u hebt betaald voor de teamassistentie van AgileBio voor de installatie van LabCollector, dan zal AgileBio een bijeenkomst houden en assisteren tijdens het installatieproces.
      2. Scenario II: Onbetaalde installatie: Als u niet heeft betaald voor de installatiehulp van AgileBio, dan zal uw eigen IT-team u helpen met de installatie.
        *Raadpleeg onze Handmatig en Knowledge Base voor de installatie van LabCollector in Mac, Linux or Windows.
        *NOTITIE: Mocht u tijdens de installatie een probleem tegenkomen, maak dan een ticket aan bij ons kaartje poortl voor snellere en betere ondersteuning.
    3. Ook kunt u bij ons hulp krijgen FAQ , demo-webinar & Online handleiding voor installatie en configuratie.
    4. *NOTITIE: In geval van een probleem, alstublieft haal een kaartje op bij onze kaartje poortl voor het probleem voor snellere en betere ondersteuning.

B. Verkrijgen van licentie

• Nadat u de LabCollector, kunt u uw licentie rechtstreeks vanuit het klantengedeelte genereren.
    • *Raadpleeg onze Knowledge Base voor Navigatie in het klantengebied.
    • Je moet gaan MIJNDIENSTEN -> UW LOKAAL GEÏNSTALLEERD LABCOLLECTOR
    • *Raadpleeg onze Knowledge Base voor verkrijgen van een licentie.

2. Online/SAAS-klanten

1. On-premise zijn clients die installeren LabCollector op de servers van AgileBio.
    2. Als u eenmaal klant bent, zal AgileBio u dus voorzien van uw LabCollector instancelink en een eerste wachtwoord.
    3. Als u een nieuw wachtwoord wilt bijwerken, kunt u uw wachtwoord na de eerste keer inloggen opnieuw instellen door naar te gaan LABCOLLECTOR -> BEHEERDER -> GEBRUIKERS BEHEREN.
    4. Ook kunt u bij ons hulp krijgen FAQ , demo-webinar & Online handleiding voor installatie en configuratie.
    5. *NOTITIE: In geval van een probleem, alstublieft haal een kaartje op bij onze kaartje poortl voor het probleem voor snellere en betere ondersteuning.