Hoe gebruik ik mijn Dymo? - LabCollector

← Alle onderwerpen

De Dymo LabelWriter 450 Turbo (Amerikaans model) is een plug-and-play-printer. Dymo is een lokale drukker, dus het drukwerk moet bij de lokale drukker worden besteld computer die met de Dymo is verbonden.

LabCollector ondersteunt alleen dit model.

Note: NPAPI JavaScript wordt niet ondersteund door Chrome, dus Dymo LabelWriter werkt mogelijk niet met deze browser.

INSTALLATIE

Wanneer u de Dymo voor de eerste keer aansluit, gaat uw systeem automatisch verder met de installatie.

Om te controleren of de Dymo correct in uw systeem is geïnstalleerd:

• Ga naar Instellingen > Printers en scanners (Windows)
  • Ga naar Systeemvoorkeuren >Printers en scanners (MAC)

Controleer of Dymo LabelWriter 450 Turbo in uw lijst met printers staat.

Ga anders naar de Dymo-website om te downloaden en volg de installatiehandleiding van het stuurprogramma.

Gebruik de Dymo-software versie 8.7.4 (v8.7.4 downloaden, Dymo-gebruikershandleidingen)

GEBRUIKEN LABCOLLECTOR

In uw LabCollector, u kunt eenvoudig afdrukken door op het pictogram printer te klikken toegankelijk via de linkerpictogramreeks van uw record.

1. Voeg indien nodig een opmerking toe
2. Je kunt een veld toevoegen aan je etiket: naam, datum, etc.
3. Gebruik je eigen unieke code in plaats van de LabCollector ID om uw barcode te ontwerpen.
4. Selecteer uw labelmodel:

• Dymo-labels zijn al geconfigureerd LabCollector: DTCR-1000, DTCR-2000, DTCR-3000 en DTCR-6000. Voor meer informatie over de producten die compatibel zijn met LabCollector gaan naar Opbergaccessoires.

5. Dymo Printer staat automatisch in de lijst met uw printers.
6. U kunt het aantal exemplaren kiezen dat u wilt afdrukken.

PROBLEMEN OPLOSSEN

Als de DYMO niet als optie verschijnt wanneer u op het printersymbool klikt, controleer dan de volgende punten:
1. Zorg ervoor dat u over de juiste versie van de software beschikt.
2. Ga in Windows naar het systeemvak in de rechteronderhoek van uw scherm en klik op de pijl-omhoog. Klik met de rechtermuisknop op het hieronder weergegeven DYMO-symbool en selecteer Diagnostiseren.

De volgende pop-up verschijnt waarin u wordt gevraagd een testpagina te openen om het certificaat te controleren.
Na het selecteren Ja er wordt een pagina geopend in uw standaardbrowser met een link die lijkt op de volgende (afhankelijk van wat de standaardpoort is): https://localhost:41951/DYMO/DLS/Printing/Check.
Afhankelijk van de browser krijgt u een melding zoals hieronder.

Klik op Geavanceerd en Ga verder naar {domein}. Zodra u het certificaat heeft bevestigd, moet het afdrukken van DYMO-labels voor die browser worden ingeschakeld. Gebruik dezelfde link als voorheen (https://localhost:41951/DYMO/DLS/Printing/Check) voor elk van uw browsers. Voor Chrome voert u de volgende link in de adresbalk in: chrome://flags/#allow-insecure-localhost – schakel Ongeldige certificaten in voor bronnen die zijn geladen vanaf localhost en start de browser opnieuw.

Opmerking:

Als u gebruik maakt van Firefox-browser en problemen ondervindt bij het afdrukken vanaf de DYMO-printer, kunt u proberen dit probleem op te lossen door het beveiligingsrisico te accepteren https://localhost:41951 or https://127.0.0.1:41951 (klik op de link om dit te controleren).

Het toont de fout zoals in de onderstaande afbeelding.
Engelse vertaling: De fout laat dat zienhet beleid staat niet toe dat de externe bron op de localhost wordt geraadpleegd.

Probeer ook de generieke afdrukoptie, dit zal u verlossen van al deze compatibiliteitsproblemen