Hoe installeer ik LabCollector? Waar kan ik het install.exe-bestand vinden? - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen

Voor Windows bieden we een alles-in-één, automatisch uitvoerbare installatiewizard.
Voor andere systemen moet u handmatig installeren LabCollector.

Vind alle installatie-informatie hier.

Om de uitvoerende bestanden te downloaden, dient u zich te registreren hier (u ontvangt een e-mail van JustBio.com met uw ID en wachtwoord) en log vervolgens in om naar de downloadsectie te gaan. U kunt alle uitvoerende bestanden voor de installatie en zip-bestanden voor add-ons vinden. Lees alstublieft de Zelfstudie KB-Clientgedeelte voor meer informatie.