Hoe kan ik mijn . updaten LabCollector? - LabCollector

← Alle onderwerpen
New

Van kracht vanaf versie 6.20 of LabCollector, hebben wij geïntroduceerd Automatische updates om het proces van het up-to-date houden van uw software te vergemakkelijken. Wij begrijpen de waarde van uw tijd, dus u kunt gewoon ontspannen en genieten van een kopje koffie terwijl wij de updates voor u verzorgen. Ons team zal de gehele updateprocedure afhandelen en ervoor zorgen dat u over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt.

Zodra de update is voltooid, raden we u aan de cache van uw browser te wissen om een ​​soepele ervaring met de bijgewerkte versie te garanderen. Om dit te doen, drukt u eenvoudig op Ctrl + F5 op uw toetsenbord.

Als u, ondanks het volgen van de stap voor het wissen van de cache, problemen ondervindt of de bijgewerkte versie niet lijkt te werken zoals verwacht, kunt u de volgende stappen proberen:

Voor het upgraden naar een nieuwe versie is mogelijk een nieuwe licentie nodig. Zorg ervoor dat uw ondersteunings- en upgradepakket niet is verlopen voordat u de nieuwste versie van downloadt LabCollector.

Zorg er vóór elke update voor dat u een volledige back-up van al uw gegevens heeft.

1. Download de nieuwe ZIP "LabCollector.zip" (van Klanten gedeelte): Downloads > LabCollector

2. Vervang alle mappen op uw huidige LabCollector
BEHALVE: config.php, uw kaarten, back-up, documenten en bestandsmappen.

3. Voer uit: http://localhost/uw_online_instantie/upgrade.php

4. Selecteer uw versie van LabCollector die u wilt bijwerken en klik op “Voer de upgrade uit”.
Opmerking: Het aantal decimale punten verandert, dat wil zeggen: 5.2x naar 5.3, enz.

5. Bevestigen jouw upgrade en toegang tot uw LabCollector.

.
Heeft u nog steeds problemen?
Als geen van de bovenstaande stappen het probleem oplost en u nog steeds problemen ondervindt met de bijgewerkte versie van LabCollector, raden wij aan een support ticket. Ons toegewijde ondersteuningsteam helpt u graag verder en biedt gepersonaliseerde oplossingen om een ​​naadloze ervaring met onze software te garanderen.