Wachtwoord activeren voor rapporten die per e-mail naar de aanvrager worden verzonden - LabCollector

Zoek in de kennisbank op trefwoord

U bent hier:
← Alle onderwerpen
OVERZICHT:

Met de nieuwe functies in LSM kunt u uw testresultaatrapporten met een wachtwoord beveiligen. Dit helpt bij het naleven van regelgevende instanties en voorkomt datalekken van belangrijke informatie. CLIA (Verbeteringen voor klinische laboratoria) & HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) vermeldt dat de testrapporten dat zijn alleen vrijgegeven aan bevoegde personen en niet aan iemand anders. Dit kan worden gehandhaafd met behulp van wachtwoordbeveiliging, wat nu een functie is die u kunt gebruiken om uw resultaten met een wachtwoord te beveiligen.
1. Naleving aan

2. Stel het wachtwoord in

3. Stuur resultaten naar aanvragers

1. Naleving aan

• Om de wachtwoordbeveiliging van rapporten te laten werken, moet u over de compliancy-optie beschikken.
  • Als u het compliancepakket heeft, gaat u naar LSM->BEHEERDER->VOORKEUREN->REGELGEVING moet ON en de instellingen moeten zo zijn

2. Stel het wachtwoord in

• Hierna moet je naar LSM->BEHEERDER->CONTACTEN->AANVRAGEN
  • U kunt een aanvrager aanmaken of een reeds bestaande aanvrager bewerken.
  • Wanneer u iets toevoegt of bewerkt, ziet u de onderstaande optie.
  • Het laboratorium waar de LSM-add-on is geïnstalleerd LabCollector kan het wachtwoord voor de aanvrager instellen.
    *De aanvrager en het laboratorium kunnen de wachtwoordinformatie aan elkaar doorgeven.
  • 1. BELANGRIJK: Vink ook het selectievakje E-mail aan, zodat de aanvragers het resultaatrapport in pdf-formaat per e-mail kunnen ontvangen.
  • 2.U moet het wachtwoord toevoegen en de aanvrager opslaan.
  • 3. Ga naar het tabblad Algemeen contact.
  • 4. Voeg het e-mailadres van de aanvrager toe
  • 5. Sla de instellingen op

3. Stuur resultaten naar aanvragers

• Wanneer u een vacature aanmaakt, wordt u gevraagd de aanvrager/aanbieder te selecteren.
  • Wanneer een opdracht klaar is, kunt u de resultaten naar de aanvrager sturen.
  • 1. Kies de taak of test/monster waarvoor u het rapport wilt verzenden en klik op en optie.
  • 2. Klik op rapport
  • 3. Klik op E-mail

• Zodra u op de e-mail klikt, gaat het rapport als zip-formaat naar de aanvrager.

• Wanneer de aanvrager op een ZIP-bestand klikt, heeft de PDF het wachtwoord nodig om te openen. Dit zal hetzelfde wachtwoord zijn dat hij in sectie 2 heeft toegevoegd.

Note
De taken kunnen nu één hoofdaanvrager en vele andere secundaire aanvragers hebben.
Als de hoofdaanvrager de wachtwoordfunctie AAN heeft, hoeft alleen hij/zij het wachtwoord voor de pdf in te voeren.
Als de secundaire aanvragers het wachtwoord AAN hebben, moeten ze het wachtwoord ook toevoegen. (Dit kan het wachtwoord zijn dat is toegevoegd tijdens het aanmaken van de aanvragers).
Als de secundaire aanvrager het wachtwoord NIET heeft ingeschakeld, kan hij het rapport openen zonder dat hij het wachtwoord nodig heeft.