URL's van buizensorteerders - LabCollector

← Alle onderwerpen

Om de buizensorteerder te gebruiken via de workflow (link node) of API, heb je enkele URL's nodig.

Algemene URL
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php

URL zonder LabCollector lay-out
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/home.php

Directe toegang tot gereedschap
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=xxx

Dit is een volledige lijst met beschikbare waarden voor de gereedschapsparameters:
● geëxporteerde_lijst
● tube_sorter_bestand
● floyd
● fluïdum
● Hamilton
● verlichting
● in kaart brengen
● normalisatie
● samenvoegen

Geëxporteerde lijst maken
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=geëxporteerde_lijst

Maak Tube Sorter-instructiebestanden voor geselecteerde items
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=tube_sorter_file

Maak Floyd 2D TubePicker-instructiebestanden voor geselecteerde items
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=floyd

Maak een Fluidigm EP1-instructiesbestand voor geselecteerde items
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=fluidigm

Genereer Hamilton STAR-bestanden
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=hamilton

Genereer een Illumina-voorbeeldblad
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=illumina

96 tot 384 plaatkartering
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=mapping

Plaatnormalisatietool
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=normalisatie

Plaat samenvoegen
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/index.php?tool=merging

Gereedschap directe toegang zonder LabCollector lay-out.
Een hulpmiddel zonder LabCollector lay-out is ook direct toegankelijk:
http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/home.php?tool=merging

Direct laden van gegevens
Sommige dozen kunnen ook rechtstreeks in een tool worden geladen:http://[URL]/extra_modules/tube_sorter/home.php?tool=normalisatie&action_ts=get_list&code_type=box&box_id=XXX&box_id2=YYY